fredag 18 november 2016

Anna psykolog

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Vi förhandlar så att du slipper. Utöver att hon är Sveriges intressantaste psykolog och tankeledande inom relevanta områden, så är hon spännande på scen, rolig och engagerade. Jag är legitimerad psykolog , psykoterapeut, handledare och psykoanalytiker (International Psychoanalytical Association, IPA).

Mina specialområden är klinisk psykologi, psykodynamisk psykoterapi och psykoanalys. Mitt huvudsakliga fokus är att bedriva individuella terapier, ge psykologiskt stöd och vara behjälplig när det behövs en ”second opinion” kring behandling av psykiska besvär. Anna , vad arbetar du med?


Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på TKR. Det sitter lika många kvinnor. KBT samt författare och medlem av. Psykologer har en lång universitetsutbildning som förankrar kunskap om människan inom många olika områden.


Psykologer studerar individer och gruppers utveckling, relationer, beteende, förmågor och problem. Psykologens kunskap omfattar både det vanliga och det avvikande. Läs artikeln om vår psykolog Karin Lindqvist, skapare av psykodynamiskt. Så att se till att de här patienterna får god behandling både för sitt beroende och för annan samsjuklighet. Landstingssubventionerad tjänst.


Verksamhetsbeskrivningen för. Psykologer har tystnadsplikt och får endast bryta sekretessen i yttersta nödfall, om exempelvis ett barn far illa. Jag arbetar främst med neuropsykiatriska utredningar (exempelvis ADHD-utredningar) och med vuxna och ungdomar i terapi.


Arbetsförmedlingen Göteborg, Västra Götalands län, Sverige kontakter.

Gå med för att skapa kontakt. Ofta finns också en psykologkandidat som gör sin praktiktermin från Köpenhamns Universitet eller från Lunds Universitet. Psykologer i Östersund – STORSJÖPSYKOLOGERNA Psykologtjänster såsom behandling med KBT (kognitiv beteendeterapi),.


Vi är en liten, privat psykologmottagning på Östermalm i Stockholm, anlitad av både privatpersoner och företag. Hos oss möter du kompetenta legitimerade psykologer , specialiserade på metoder som forskning visat fungerar bra (KBT, ACT och compassionfokuserad terapi). Patienterna är nöjda med att de får ”hemuppgifter” och att psykologen verkar ha en bild av vad för typ av stöd de behöver.


Förvänta er därför fler remisser från oss” – underläkare på Kallhälls vårdcentral ”Jag kände en trygghet direkt när jag kom till Moment psykologi och träffade min psykolog där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg