tisdag 15 november 2016

Active care järn

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning samt bidrar till normal bildning av röda blodkroppar. Detta är ett tillskott för hela familjen och ska vara en naturlig del av vardagen, inte för att du saknar något utan för att du behöver lite extra.


Barn och spädbarn behöver relativt sett mer järn än vuxna eftersom att de växer.

Kvinnor har ett ökat behov av järn under en graviditet eftersom fostret då behöver järn från mamman. Vi får i oss två typer av järn från kosten: hemjärn och icke-hemjärn. Järnbrist kan leda till trötthet- och utmattningskänslor och är idag en av världens vanligaste bristsjukdomar. Tabletten har en unik mandelform vilket underlättar sväljandet av tabletten. Folsyra rekommenderas för kvinnor som vill bli gravida, är gravida eller ammar.


Järn vid graviditet För att bibehålla järnbalansen under graviditeten bör man ha ett järnlager på cirka 5milligram i början av graviditeten. Brustablett med järn som har en god smak av svarta vinbär. Både vitamin Boch järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och C-vitamin bidrar till ökat upptag av järn.

Rekommenderad daglig dagsdos bör ej överskridas. Tillskottet passar även kvinnor som vill bli gravida, är gravida eller som ammar. Med ett högt innehåll av järn , folsyra och D vitamin passar den även bra för kvinnor som vill bli gravida, är gravida eller ammar.


Kosttillskottet är baserat på Dolomitkalk som tillsammans med magnesium kan bidra till normal muskelfunktion och minskad trötthet och utmattning. Produkten har ett högt innehåll av vitamin B1 D och kalcium som bidrar till ett stärkt immunförsvar, minskar trötthet och utmattning och hjälper till att bibehålla en normal benstomme och muskelfunktion. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. En tablett om dagen täcker ditt dagsbehov av vitaminer och mineraler.


Den höga halten av vitamin D bidrar även till att bibehålla en normal benstomme. Vitamin C och D bidrar till ett normalt immunförsvar. Norges mest sålda vitaminer - nu äntligen i Sverige! Active care Vitaminbjörnar. Vitaminbjörnar gör det enklare att ta vitaminer dagligen, både för att du inte glömmer dem och för att de smakar gott.


Kundelogin Vikarlogin. Innehållet av vitamin Boch Bhjälper till att minska trötthet och utmattning och magnesiumet bidrar till en normal muskelfunktion. Halten av C vitamin stärker också immunförsvaret. Spirulina är en alg som innehåller höga halter av järn och antioxidanter och är ett av de näringstätaste livsmedel vi känner till.


Det är viktigt för alla att få i sig de näringsämnen man behöver varje dag.

Har du frågor om en produkt eller behöver du komma i kontakta med oss? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig! Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud.


Jag har läst flera studier om multivitamin och multimineral tabletter där forsning menar att vitaminer och mineraler som är kemiskt framställda inte tas upp av kroppen utan att man ska välja vitamin och mineral tillskott som är naturligt. Fleromättade fetter är livsnödvändiga. Kroppen kan inte själv tillverka dem utan vi måste få i oss dem via maten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg