torsdag 17 november 2016

App för att hitta nya vänner

App för att hitta nya vänner

Vi känner alla någon gång behovet av att träffa nya vänner. Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner.


Vi rekommenderar dig som använder HittaNyaVänner. Den november stänger vi denna webbversion för att helt övergå till vår APP - där du enkelt kan chatta med nya vänner likt Messenger. För bästa möjliga plats- och notistjänst kontrollera att Wi-Fi är aktiverat på enheten.


En fika senare bestämde vi oss för att bygga en plattform där kvinnor kan hitta nya vänner , säger ClaudiaGård. Mellan tvättider och blöjbyten jobbade Ulrika och Claudia för fullt med att ta fram sin app. Ingen av dem hade erfarenhet av att ta fram appar, däremot har de båda drivit företag.


Vi vill att det ska vara enkelt och genomförbart att skapa nya kontakter och få nya vänner. Det ska inte vara några frågetecken. Tinder för vänner ” – ny app sammanför folk med samma intressen. Har du svårt att hitta nya vänner som delar dina intressen?


Har dina nuvarande vänner tråkiga intressen? Då kan den nya appen Panion vara något för dig. Den nya appen heter på engelska Find My och kombinerar de tidigare apparna som kunde hitta vännernas position förutsatt att de givit godkännande och använder samma app med möjligheten att hitta dina Apople-produkter. En intressant nyhet är att Find My-appen ska kunna hitta en bärbar Macdator även om den är avstängd och offline. Apple har till exempel sin egen app , men den är inte till någon hjälp om du vill veta var en familjemedlem eller vän med Android håller hus.


App för att hitta nya vänner

Här är sätt att skaffa nya vänner som vuxen: 1. Du matchas med tjejer i ditt område utifrån olika parametrar så som intressen, livssituation, ålder och geografisk plats. Upplev en roligare vardag med nya vänner ! Matchas med nya vänner , skicka meddelanden och hitta aktiviteter i din närhet. Malin arbetar också som personlig assistent och har märkt att personer med funktionsnedsättning ibland kan ha svårt att hitta nya vänner : – Ja, jag vill en göra en app som gör det lätt-tillgängligt att kunna träffa nya kompisar eller kanske hitta kärleken i livet.


Hitta någon som upplevt samma sak. Något sådant hittade hon dock inte, så när hon mötte Claudia Gård som upplevt samma sak, beslutade de sig för att starta en egen mötesplats. Idén till Gofrendly, en app där kvinnor kan hitta nya tjejkompisar, var född. Vi kände att vi får väl bygga det här själva då.


App för att hitta nya vänner

Meet Up är främst välkänd internationellt men börjar komma allt mer i Sverige. Tyvärr fungerar appen endast med Apples prylar, något som har fått oss att leta reda på tre alternativa appar som även finns för Android-baserade mobiltelefoner och pekplattor. Vi har bloggar, forum, chattrum. Det har aldrig varit lättare att träffa människor.


Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Att volontärarbeta kan ge en förmån för organisationen likväl dom dig själv, genom att den hjälper dig få kontakt med andra som delar ett gemensamt intresse och en önskan om att förbättra samhället, säger Gardner. Studier visar att volontärarbete kan vara ett jättebra sätt att hitta nya vänner. Panion är en annan app som ska hjälpa dig att. Att boka en solo-resa genererar sällan förvånade blickar eller höjda ögonbryn.


Allt fler väljer att resa på egen hand när partnern eller vännerna inte har tid eller lust att hänga med. Flera av de stora charterbolagen arrangerar soloresor och det är lätt att hitta researrangörer på nätet för den som saknar resesällskap. Många tycker att det är en utmaning, säger Claudia Gård. Det är svårt att träffa vänner när man vuxen. Och för Melanie Aronson var det en utmaning att hitta nya sätt att träffa nya vänner än det sätt hon var van vid från sitt hemland.


Jag är så van vid att prata med och hitta nya vänner på buss och tåg och prata med varandra i hissen. Och i Sverige är det inte så vanligt, så då kan det finnas andra sätt, säger hon. Nu finns en ny app för personer med funktionsnedsättning som vill hitta nya vänner. VillJa ses Appen har skapats av Malin Wernersson i Örebro. Kanske blir det samma sak med vänner ? Att vi kommer leta efter de via digitala medier?


Var inte främmande inför att gå ut på vän -appar. Ensamhet är farligt för hälsan så man ska utnyttja allt som finns för att få vänner. Tips på aktiviteter och appar för att hitta nya vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg