tisdag 15 november 2016

Smart senior bilprovning

Skriv in ditt registreringsnummer, välj station och ti slutför bokningen. Få 1kr rabatt om du besiktar din personbil senast den december. Besikta bilen på Carspect. Kravet vi har är att du fyllt år. Läs mer om e-Diagnos här.


Du får dessutom möjlighet att kontrollera elektroniken i bilen för endast kronor (ordinarie pris 1kr). Dags att kontrollbesiktiga fordonet? Dessutom får du rabatt på kontroll av bilens elektronik.


För oss handlar allt om att du ska känna dig säker i trafiken. Sverige, Norge, Finland och Danmark. Upp till 7kronor rabatt på resor. Minst 5kronor i rabatt vid varje bokning.


Smart senior bilprovning

Rabatt på bilsemester till flera olika resmål. Bli medlem gratis idag. Bilprovningen har över 1stationer över hela landet. Begreppet myntades i början av 90-talet och åsyftar billigare tjänster vid specifika tidpunkter och dagar.


Gäller vardagar mellan 5:e och 22:a varje månad. Våra kunniga tekniker besiktar alla fordonstyper på stationen och håller öppet två lördagar i månaden för att du ska kunna hitta en tid som passar dig. Många av våra stationer erbjuder Drop-in-besiktning. Hitta var din närmaste finns - och om det är kö eller ej. Skriv in ort eller stationsnamn i rutan här nedan för att se vilka stationer som.


Smart Senior – ny medlemsförmån. Avtal med rabatt är möjligt att teckna för såväl nya, som befintliga abonnemang. Rabatten omfattar abonnemang som löper tillsvidare. Fri aktiveringsavgift gäller ej för abonnemang med surfplatta. En besiktning kostar olika beroende på vad det är för besiktning som ska göras.


Vad roligt att du vill bli medlem i SPF Seniorerna. Detta är det enda sättet för oss att styrka åldern. På så sätt erbjuder vi en seriös tjänst och kan garantera de företag som jobbar med oss att deras rabatter endast exponeras mot seniorer. Detta ökar vår trovärdighet och gör att vi kan jobba med fler företag med starka varumärken.


Smart senior bilprovning

Niklas Forsén som skriver om sina upplevelser och sin erfarenhet av Silverkusten i Portugal. Många seniorer är intresserade av att bosätta sig i Portugal. Här kan man få lite kunskap. Alltså varierar priset för en kontrollbesiktning av en personbil mellan stationer och dag samt tid på dygnet. Vi har också kampanjer som gör att man kan hitta rabatterade priser.


Aktuella priser ser du på bilprovningen. Alla priser är inklusive moms. Boka bilbesiktning hos Carspect! Vi utför kontrollbesiktning av olika typer av fordon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg