fredag 25 november 2016

Billig mat till många fest

Beställ billig mat med kvalitet online. Snabb leverans till hela Sverige! Rädda mat för minst 500kr så får du fri frakt. Vi levererar över hela Sverige! Pelasta kanssamme kauneustuotteet.

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Tusentals erbjudanden varje dag. Antingen det är en stor fest med allt från välkomstdrink till vickning, eller en liten mysig hemmafest med lite goda snittar eller enkla snacks med goda röror att doppa i - här hittar du festliga recept för festmat till både slott och koja.


Mat till många gäster – här är enkla maträtterna som går att förbereda Klassiska smaker på den mustiga gulaschgrytan som förstärkts med färsk paprika i rött och gult. Sno våra smarta buffétrix och bjud in till en stor och rolig fest med mat som inte kostar skjortan. En snäv budget för bröllopsmat, festbuffé eller studentmottagning behöver inte alls bli tråkigt.


Att laga mat till många gäster kan vara stressigt.

Men det finns maträtter som blir lika goda om du har förberett dem dagen innan. Festmat behöver inte vara dyr för att bli lyxig, handla smart och planera dina inköp så kan du gott och väl servera en riktigt snygg festmåltid utan att spendera hela matkassan. Här har vi samlat massor med förslag på billiga huvudrätter som passar finfint till festen , välj bland kyckling, sallader, pajer och mycket annat! Passar till studentfest, konfirmandfest, födelsedagsfest, sommarfest, dop, bröllop, fest med jobbet eller annat större kalas.


Att fixa festmaten själv är lättare än du tror. Maten behöver inte vara så krånglig. Med lite goda rå enkla recept och glatt humör gör du lätt mat och ordnar dryck till många gäster. Samma dag som festen gjorde jag bara en stor sallad och några röror som passade till. Kaffe o kaka tycker jag låter som en utmärkt efterrätt.


Annars är kanslitårta gott och enkelt att göra till många. Det är marängbottnar (stora som en hel plåt) med grädde emellan. Finns flera namn på den tårtan dock.


Fattiglappen hoppas kunna inspirera dig med veckomatsedlar och recept på billig och god mat. På den här sidan hittar du årets nyaste recept och tips på att spara pengar på maten. Alla recept och spartips finns i menyraden ovan. RECEPT OCH MATSEDEL FÖR ÅRETS VECKOR.


Långpannan är bra att ta fram när du ska laga mat åt många , eller göra mycket mat och för att frysa och spara.

Sötsaker som paj och tårta går att laga i långpanna, och även middagsfavoriter som kyckling, rotfrukter och potatisklyftor. Här hittar du rätter som lagas i långpanna. Dags att samla vänner och familj på en riktig pangfest!


Middagsbjudning till fest och ingen aning om vad du ska servera till huvudrätt? Här kan du hitta välsmakande fiskrecept med saffran, gräslök eller andra härliga kryddor som verkligen sätter smaklökarna i arbete! Inlägget har Cervera Jotex Hemtex annonslänkar) Den stora familjefesten står för dörren och du vill ha en festernas fest ala Askungens bal, MEN budgeten säger NEJ. LÄS MER: sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla Lugn fröken Inredningsvis visar vägen till hur ni får en garanterat lyxig dukning MEN billigt.


Jag skulle behöva tips på billig mat att bjuda på inför en 30-års fest med maskerad som tema. Det är min sambo som fyller år och tillsammans med hans ena syskon håller vi på att planera en riktig överrasknings fest. Vi har datum, nu planerar jag menyn då vi ska vara hos någon annan och vi alla ska hjälpas åt. Billig mat till kalas.


Denna sallad brukar jag göra när vi är många ! Den är otroligt god och räcker till ca 6-personer, beroende på vad man serverar till. Recept på goda och enkla huvudrätter och varmrätter att servera till fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg