torsdag 10 november 2016

Föreningen nya vänner

Citypolarna gör det lätt att hitta nya vänner och bekanta. Träffas över en aktivitet inom ditt intresse. Föreningen Nya Vänner , Brommasalen Avliks medborgarhus, Alvik Stockholm. Carlzons De kommer tillbaka den 9:e januari.


Föreningen nya vänner

Det får Ni inte missa. Nya vänner för livet Till exempel har man bestämt att sluta med månadsträffar som bara rullar på och som ändå inte särskilt många kommer på. I höst har man istället valt att satsa på ett stort event på teater Intiman, där man bjuder på SPF-information och underhållning med möjlighet att ta med en vän. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Många utnyttjar dessa möten för opretentiösa kontakter med gamla vänner. Ansvarig Anna Britta Bengtsson år.


På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Hitta nya vänner online på Bryt-Ensamheten. Vi har bloggar, forum, chattrum. När vi mottagit medlemsavgiften skickar vi ut ett nytt medlemskort. Vi hoppas på förståelse att det tar tid att registrera alla dessa inbetalningar).


Syftet är att främja det vattenburna friluftslivet för mindre båtar och kanotister. Bryggan som syns på filmen ska restaureras och en flytbrygga läggas till. Sedan starten för år sedan har Botaniskas Vänner bidragit med dryga miljoner kronor till Trädgårdens utveckling och förskönande. Genom våra bidrag har bland annat Entréområdet, Örtagården, Växthusentrén, Lusthuset och Butiken kommit till. När det hotet avstyrdes övergick föreningen till att helt jobba med bibliotekets verksamhet istället.


Något som man gjort i viss mån innan med. Djurens Vänner Uddevalla. Vi verkar för ett realistiskt djurskydd och efter ett fastställt principprogram.


Föreningen nya vänner

Jag är en trevlig kille som har flyttat till Nyköping, jag söker nya vänner. Har sambo så jag söker endast vänskap. Söker vänner för att ta en fika på stan, promenader, prata om allt mellan himmel och jor träningskompisar, gå ut.


Estlandssvenskarnas kulturförening Svenska Odlingens Vänner. Man startade svensk-språkiga folk skolor, en Lantbruks- och hushållsskola samt ett gymnasium. Kanske den av svenskarna efterlängtade bildningsföreningen nu kunde bli verklighet? Och man behöver inte vara singel för att vara med i klubben, det räcker med att man vill träffa nya vänner och hitta på saker.


I fredags kom personer till årsmötet med middag. Gå med i någon typ av förening som sysslar med samma intressen som du har. Rollspelsförening, scouter, skytte som någon skrev, fotbollsklubb.


Jag började plugga Datateknik för snart sex år sedan. Där fick jag vänner för livet och man lär känna nytt folk hela tiden. Svenska Golfförbundet centralt fungerar som stöd till projektet med pengar från Riksidrottsförbundet, RF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg