fredag 11 november 2016

Pad thai recept äkta

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tack snälla för detta recept , kommer helt klart att lagas fler gånger! Så gör du en äkta pad thai Foto: Mikael Göransson På väldigt kort tid har pad thai blivit en favorit för många svenskar, oavsett det är på stranden i Phuket eller på lunchhaket hemma i Sverige. Spännande smaker att utforska tillsammans med exempelvis kyckling, fisk eller skaldjur.


Här hittar du recept på thaimat som är lättare att laga än man kan tro.

Nu kan du enkelt laga den hemma! Den är mild i smaken och garneras med koriander, lime och hackade jordnötter efter tycke och smak. Kanske en ny favorit att varva fredagstacosen med.


Recept på pad thai – klassisk thailändsk street food. En wokad rätt med kyckling, ägg och nudlar. Och den går så klart lika bra att steka ihop i en stekpanna.


Här ett recept på pad thai på kocken Tommy Myllymäkis goda vis.

Detta är en vanlig och populär klassisk thailändsk maträtt. Släpp loss dofter av det thailändska köket vid middagsbordet. Prova detta klassiska recept på den thailändska nudelrätten. Gör en utflykt till en asiatisk affär och shoppa loss. Njut sedan av goda thai -rätter som klassikern Phad thai och många fler som du hittar recept på här.


Pad Thai med jordnötter, fläsk, ägg och räkor - mums! Hitta rätt produkt till rätt pris. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig att tillaga.


Alla våra recept är SmartPointsberäknade. Har du ett recept som du vill dela med dig av och få publiserat, så tar vi tacksamt emot detta. Ditt namn kommer att stå som källa om du vill det. Thailändsk soja ger en mer ” äkta ” smak.


Man måste liksom låta fantasin arbeta då man bara handlar vegetariskt och det är så skoj! Tillsätt grönsakerna och nudlarna. Rör om hela tiden så att nudlarna blir tillagade, men inte klibbar ihop.

Här är våra godaste recept på pad thai ! Fler thailändska recept hittar du här! Här kommer ett super bra recept som ger dig lika god thaismak som på restaurang. Stirra dig inte blind på valet av grönsakerna i receptet, man kan variera denna rätt i det oändliga. Denna goda nudelrätt passar perfekt för de som gillar thaimat men inte för kryddstark mat. Receptet kommer från ”Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter”.


Laga egen thaimat hemma på bara minuter. Häromdan när jag var inne i stan, stannade jag nämligen till utanför Thaibutiken på StEriksgatan (tror jag) – där dom har precis ALLT som behövs för att laga äkta thailändsk mat! Fick med mig två proppade kassar hem med goda oljor, soya och dippsåser! En jättepåse med Chicken Seasoning powder!


Pad thai , kyckling med cashewnötter eller panengcurry?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg