måndag 4 februari 2019

Tätningsmassa takpapp

Läs mer om varför du ska välja Plannja plåttak här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.

Hitta rätt kontakt här! Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Taktät 5är en 1-komponents bitumen och gummibaserad lim- och tätningsmassa för takpapp mot takpapp och andra byggmaterial.


Används till kantlimning av ny takpapp , kallimning av takpapp och tätningsmaterial mot t ex skorstenar, takfönster samt reparationer av takpapp. Bildar en plastisk elastisk limfog, som tåler mindre rörelser.

Smidigt och elastiskt asfaltkitt för klistring av överläggen vid montering av takpapp på trätak. En elastisk lim- och tätningsmassa för all typ av tätning och limning på ta k! Fungerar oberoende av temperatur. Mjuknar ej av värme, är fukthärdande och ä. Det är viktigt att välja rätt material när det kommer till takunderlag. Med Icopal kan du hitta rätt takunderlag så att du kan skydda ditt tak i alla väder.


Asfaltlim i tub används för skarv- och detaljklistring av asfaltbaserad takpapp när taklutningen är minst 14° och för att limma fast plåtar och beslag. Vid lägre taklutning och för fogning av plåtintäckningar rekommenderas i stället Icopal Taklim. Denna webbplats använder cookies. När du går vidare på icopal. Takpapp har också många egenskaper som andra takmaterial inte kan matcha: Flera modeller klarar låg lutning, materialets vikt öppnar möjligheter för takkonstruktioner som inte klarar belastningen av tegel- eller betongpannor.


Icopal erbjuder kallklistrade takpapp som ger dig ett säkert tak i upp till år. Köp takpapp på Byggmax. Dana Lim Taktät 5är en bitumenbaserad 1-komponent lim- och tätningsmassa med mycket god vidhäftning till takpapp , asfalt, zink, plåt, stål och flera andra material.


Välkommen till Takcentrum!

Svart fogmassa, 300ml patron. Vi har lagt takpapp på läkt. Men satte inte fast det ordentligt med någon bräda och när det blåste ordentligt en natt så slets pappen lös och blåste upp, ungefär halva taket av ca 25kvm. Vi vek då ned den något veckade pappen och spikade fast den igen. Taket har nu börjat läcka in på 2-ställen.


Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Underlaget skall vara torrt.


Borsta rent taket med en grov borste. Papptak bör ej högtryckstvättas med vatten. Större hål armeras med glasfiberväv. Uttorkad takpapp måste först behandlas med Isola Takprimer. Efter torkning strykes taket med Isola Takmassa.


Nödreparationer, läckor även där underlaget är vått. Reparationer och underhåll av träbåtar, underreden på bilar, bussar mm. Tätning och lagning under mark t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg