måndag 11 februari 2019

Snöhyvel för tak

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Glöm halkiga stegar och krånliga säkerhetsselar.


Nu behöver du inte ens vara på taket för att skotta det. Skotta ditt tak direkt från marken.

Men från det andra taket är det för tungt att komma igenom den tätt packade snön. Min slutsats är att nästa år ska jag inte vänta lika länge med att ta ner snön och att det hur som helst känns bra att ha lättat tyngden från taken avsevärt med dagens hyvlingsinsats. Rensar effektivt tak med lutning.


Justerbart teleskopskaft i glasfiber med snabblåsningar, hyvel och PVC-duk för snön att glida ner på. Hyveln rullas upp på taket med hjulen och skär genom snön som glider från taket på duken. Vår nya snöhyvel för tak , SN finns i lager för omgående leverans.


OBS: Denna variant levereras utan skaft.

Skruva dit ett skaft och lägg den i nederkant på taket och tryck den uppåt så att snön. Snöskottning av tak med snöhyvel. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.


En första provhyvling av snö på tak med egentillverkad snöhyvel. Krävs lite slutjustering och färg så är den redo för användning. Med Taksopens snöhyvel får du lättare ner tjock och tung snö från taket.


För att handla hos oss krävs konto! Utrustning för snöröjning på tak. Milletech erbjuder snöslädar, snöskyfflar och snöhyvlar för snöskottning på tak vid takarbete och underhåll.


Snöhyvel för tak , br 700mm med 7m glidpresenning. För enkel nedtagning av snö från tak. Bladets mått: x cm. Perfekt för det mindre taket eller takområden kring skorstenar och liknande.


Kontakta gärna oss om du har frågor eller behöver rådgivning om vilken typ av takutrustning eller snöröjningsverktyg som är bäst för ert.

Ett vanligt hustak klarar endast ca en halvmeter gammal snö och ännu mindre blötsnö. Tak med liten lutning, som t. Se till att rensa dessa innan det blir för mycket snö. Vi har redskapen som löser problemet med snötyngda tak ! Tak snöhyveln som passar alla tak med taklutning över grader. Denna modell är speciellt utvecklad för den nordiska och europeiska typen av tak. Nu är succèprodukten från Finland här!


Betydligt säkrare än att klättra upp på taket. Kan inte jämföras med billiga kopior. Denna produkt är gjord för nordiska snödjup.


Du står stadigt på marken eller uppe på taknocken och hyvlar bort snön från taket. Titta på klippet för mer info. Har man höga tak med gångbrygga så kan man vända på infästningen av skaftet och på så vis dra skrapan nerifrån och upp mot taket. SNÖHYVELN levereras som standard för en totallängd av meter. Den är justerbar i steg om och meter.


Som tillbehör finns meters förlängningsrör och de patenterade låssprintarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg