torsdag 7 februari 2019

Glashängare vägg

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör.


Våra Lido glashängare är designade och tillverkade i Sverige och finns i montage för tak eller vägg. Antalet glas som varje klarar av beror dels på glasets fot och dess storlek men även hur tätt glasen hängs. Observera att produkten produceras och lackas enligt önskemål, vilket påverkar ångerrätten.

Avstånd i sektion 40mm, avstånd mellan sektion 60mm. Glashängare för montage i vägg. Välj skruvar efter väggens material för säker upphängning.


Hur många glas som kan placeras i en glashängare beror givetvis på vilken modell av glas som hängs upp. Ett vanligt mått på ståndarna, det vill säga sektionerna i en glashängare , är fyrtio centimeters längd. Se längst ner på sidan. Kanske letar du efter en glashängare i mässing för att följa trenderna, eller i rostfritt stål?


Här finns Lido glashängare för montering i vägg och antalet glas som varje glashängare klarar av beror dels på glasets fot och dess storlek men även hur tätt glasen hängs. Förvaring av finglas kan ske på så många sätt: Vitrinskåp, öppna hyllplan och glashängare – här är smarta sätt!

Res med Lantliv på ridresa till Portugal! Här kommer inspiration som visar hur du kan förvara glasen fram till nästa kalas och ta hand om dem på bästa sätt. Med glashängare sparar du både plats och får en bra ordning på dina glas. Prowine har svensktillverkade glashängare både för väggmontering och takmontering.


Finns i svart och krom - 2 och cm. Om du önskar i mässing finns det två storlekar - och cm. Vi har glashängare tillverkade av såväl plast som krom, eller fördrar du kanske rostfritt stål?


Naturligtvis kan vi erbjuda dig även det. Allt du behöver tänka på är vilken glashängare som passar dina vinglas bäst och klicka hem den - resten sköter vi. Våra glashängare är tillverkade i Sverige av svenskt stål som är behandlade med färg och eloxeringar som är snälla mot miljön.


Lido LGR-3glashängare för väggmontage Lackerad stålplåt Mått. GLASHÄNGARE VÄGG LGS300. Hängaren är tillverkad i lackerad stålplåt och passar. Rostfri glashängare för montering i vägg.


Om behovet är akut kan vi leverera omgående. Häng upp dina glas snyggt och enkelt i foten och få mer utrymme, beröm för hur fint och smart du har löst det med dina glas och dessutom aldrig långt till glaset. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.


Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta.

Vi erbjuder snabb leverans och personlig service. För att visa rätt priser och kassaläge, behöver vi veta om ni är företags- eller privatkund. Vänligen ange det genom att klicka på en av knapparna nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg