torsdag 7 februari 2019

Köpenhamn guide

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Akvarium i Norra Europa. En upplevelse för alla åldrar - boka biljetter idag!


Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder.

Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Den här guiden visar mina personliga favoriter i Dronningens by. Den gamla hamnen i Nyhavn är en turistmagnet.


De har oformella luncher, så om du kommer hit vid lunchtid för att köpa vin kan du ibland bli bjuden på mat. Official visitor guide to holiday in Copenhagen, Denmark, with independent tourist information and guides to attractions the best restaurants, nightlife, shopping. Köpenhamn har många ansikten.


Ett enormt utbud av nöje, kultur och shopping gör att man kan ha kul hur länge som helst! Njut av den kontinentala atmosfären, besök klassiska turistmål som Tivoli och Zoo.

En sprudlande promenadvänlig stad med vacker arkitektur, många gröna parker och alltid nära till vatten. Här bubblar också restaurangscenen. Det som förr bara var hem åt röd pölse, smörrebröd och storstark är numer en gastrodestination av rang. Danmark av Hitlers trupper.


Läs riktiga recensioner - boka nu! Blågårdsgade – En mysig gata som om aftonen förvandlas till bargata. Du hittar de flesta affärerna längs gatorna Strøget och Købmagergade. Den danska huvudstaden erbjuder högklassig shopping, snygga invånare, bra promenadstråk och genuina kvarter. Staden är som en blandning av Paris, Berlin och Stockholm, alltså sjukt bra.


Här kommer mina bästa tips till. HERREGUD har aldrig ätit så gott. Copenhagen Michelin restaurants : find the best restaurants in Copenhagen thanks to the Michelin Guide selection.


Starred restaurants and Bib Gourmands in Copenhagen. ALLT om köpenhamn sen! Här finns ett genereöst utbud av butiker av butiker och krogar. Jag har skrivit manus tillsammans med William Spetz och både han och jag har roller i filmen.


Idag filmar vi lyckligtvis inomhus, det känns jättelyxigt.

Och det blåste full storm. Det gäller att inte vara känslig för kyla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg