tisdag 19 februari 2019

Glashängare bar

Svenskt Kosttillskott - låga priser, stort utbud och fri frakt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hot Solutions AB erbjuder snabba leveranser till otroliga priser. Fynda restaurangutrustning.


En snygg glashängare kan lyfta vilken restaurang eller bar som helst.

Här har vi samlat de bästa glashängarna i branschen för att du ska få en tidlös och stilren exponeringsplats till dina glas. Vi erbjuder glashängare i många olika storlekar och material, allt för att du ska hitta en som passar just din smak. Snyggt kombinerat vinställ och glasrack i svart metall. Ranka glashängare och vinställ från Dorre har plats för st vinflaskor upptill och st vinglas under.


I mitten finns det ett utrymme att förvara korkarna från flaskorna. Snyggt sätt att förvara både sina favoritglas och vinflaskor på samma ställe. Trendiga glashängare för vinglas, ölglas mfl.


Köp snygga glashängare som lyfter ditt hem.

Observera att produkten produceras och lackas enligt önskemål, vilket påverkar ångerrätten. Avstånd i sektion 40mm, avstånd mellan sektion 60mm. Naturligtvis kan vi erbjuda dig även det. Allt du behöver tänka på är vilken glashängare som passar dina vinglas bäst och klicka hem den - resten sköter vi. Välkommen till Lobelius Interiör.


Med glashängare sparar du både plats och får en bra ordning på dina glas. Prowine har svensktillverkade glashängare både för väggmontering och takmontering. Finns i svart och krom - 2 och cm. Om du önskar i mässing finns det två storlekar - och cm.


Om du har investerat i fina vinglas varför ställa undan dem i ett skåp där du sällan ser dem? Glashängarna pryder både baren och provningshörnan i vinkällaren. Tänk om och investera i en eller några glashängare så dina glas kan hänga synliga och lättillgängliga.


Rätt tillbehör i baren gör det både enklare och roligare att blanda till dina favoritdrinkar. Hos oss hittar du både vägghängda och takhängda hängare för glas i flera utföranden och storlekar. Vi håller på att bygga en bar hemma.


Vi har ett stort sortiment till bra priser. Vi vill ha vinglasen i glashängare och nu är frågan om någon vet var man kan få tag på sådana?

Vi köpte en glashängare som man ska montera i taket, men jag kommer aldrig att nå glasen om dom sitter så pass högt upp. Vet någon om det finns en hängare som man kan montera på väggen? Underlätta arbetet i baren med högkvalitativ och professionell utrustning. Det gör inte bara jobbet enklare utan också roligare för din personal i baren.


När det kommer till barutrustning behöver du inte leta längre, allt finns här. Med några klick får du dina varor inom 3-arbetsdagar. Kontakta oss för mer information!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg