söndag 17 februari 2019

Inlånad träff korsord

Vid en träff börjar dockan att blöda. Lagkaptenen Puygrenier får inte rätt träff på bollen åtta meter från mål utan skjuter över. Larsson fick en perfekt träff och fick se bollen hamna i motståndarmålets högra kryss. Både Anthony Giacalone och Anthony Provenzano förnekade att de stämt träff med Hoffa den aktuella dagen.


Logga gärna in för att nyttja alla delar av siten. Ett korsord löses genom att man med hjälp av olika ledtrådar fyller rutsystemet med bokstäver så att ord (lösningen) bildas horisontellt och vertikalt. Gör så här: Klicka på rutan du vill skriva i, den markeras orange och ordets rutrad markeras blå. Vill du byta riktning på rutraden klickar du en gång till.


Korsord och Alfapetfantaster! Lös korsord , sudoku och andra ordspel på nätet i din dator eller surfplatta. Tävla och vinn fina priser. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst.


Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Webbplats med interaktiva korsord där du kan vinna priser. Träff synonym, annat ord för träff , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av träff träffen träffar träffarna (substantiv). Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra.


Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ett annat ord för träff mitt i prick är femetta vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet träff mitt i prick. Barometern är Smålands största lokala dagstidning med nyheter, sport och nöje från hela Kalmar län. Lös våra digitala korsord här!


Här får du hjälp direkt i Sveriges största korsordslexikon! Här kan du få hjälp att hitta det svåra ordet som du så länge försökt att knäcka eller hjälp då du gör ett eget korsord. Du kan även diskutera korsord i vårat korsordsforum. Inlåna synonym, annat ord för inlåna, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av inlåna inlånar inlånat inlånade (verb). DINOSAUR i korsord Du sökte efter ordet DINOSAUR.


Ditt sök ga ingen träff. Nu fungerar Seniorens memory på både dator, surfplatta och mobil. FÅRÖSUND 3Fårösund 3Nyligen spelades de första matcherna i Gotlandsserien, Gotlands eget seriespel för badmintonentusiaster. Laget kommer till Småland med ett starkare lag då stjärnan Jonathan Morsay, som är inlånad från Sundsvall, är tillbaka i truppen efter att ha varit avstängd i första mötet.


Vi har inget att förlora, säger Morsay till Dalarnas Tidningar. Det handlar om att vi måste göra mål helt enkelt. Det var regn och rusk och jag försökte fota med mobilen. Här finns PROpensionärens tävlingar och tävlingssvar.


Du kan delta i utlottning, lämna in korsordslösningar och ta del av lösningar från tidigare nummer. Det är en bra korsordshjälp, hjälper till att fuska i Wordfeud och Alfapet, men söker även.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg