fredag 15 februari 2019

Jumperfabriken instagram

Jumperfabriken instagram

Vi gör kläder i en skandinavisk stil som vi kallar ModernVintage. Våra kollektioner bygger på nostalgiska stickmönster, klänningar och tryck och görs med passion för hög kvalitet. We make clothes with a Scandinavian vibe. Collections include nostalgic knits, pretty dresses and vintage patterns blended in with a passion for quality. Our inspiration is found by looking to the past and our passion and desire is to create new sustainable fashion.


Exlusivt framtagen för vår Pop-up butik på NK. Designen är feminin och tidslös, inspirerad av kvinnor genom historien såväl som dagens kvinnor. Kollektionerna bygger på nostalgiska stickmönster, klänningar och tryck. Jumperfabriken träffar.


Figurformad modell med avskärning i midjan som har hällor och skärp samt två påsydda fickor på kjolen. Dekorativ halsringning som är omlott på axlarna samt kort ärm. Kraftig jersey med fiskbensmönstrad struktur.


Jumperfabriken instagram

Snabb leverans och fria byten. Men jag kan inte se att det är ett företag där ekologi står i centrum. Som marknadsför ett miljömedvetet och giftfritt tänk. Samma sak med företaget du samarbetar där du gjort reklam för tyger, mattor m. Det står inte att läsa på deras hemsida.


Klänningarna finns endast i en liten, begränsad upplaga. Så det är först till kvarn som gäller. Helt underbar design som håller ! Det finns alltid något för alla. Jag tänker framför allt på deras koftor och min Jackie-klänning. Sedan att de använder Emily Dahl som modell gör ju liksom bara saken bättre, eller hur?


Tuotteet ovat naisellisia ja ajattomia, ja mallistoissa nähdään nostalgisia neulekuvioita, mekkoja ja painatuksia. Vi analyserar över 10. Resultatet av dessa analyser levereras via skräddarsydda rapporter med rekommendationer och statistik som hjälper våra kunder att skapa daglig framgång på sociala medier. Designbutiken Strängnäs har ett fint urval av inredning, kläder och presenter från välkända varumärken i tidlös och stilren design.


Inspirationen kommer från fotoalbum, gamla modemagasin och stickbeskrivningar från förr. Sortimentet innehåller allt från stickade tröjor och jumprar till klänningar, med mera. The selection ranges from cardigans to dresses. Veras Just nu har vi stängt. Instagram har returnerat ogiltiga data.


Fokus ligger på stickade plagg av hög kvalitét och inspirationen hämtas ifrån femtio- och sextiotalet. Med hjälp av genuin stickningskonst och känsla för design har de återupplivat de gamla älskade modellerna och uppdaterat dem för att passa dagens mode! Joelle är stickad i 1 Shetlandsull. Klassiskt mönster vid ok.


Stora träknappar framtill. Det är alltid något som blommar på Liebling, sa Minna som börjat jobba extra hos oss på lördagar. Och det är ju så sant som det var sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg