tisdag 26 februari 2019

Projektorfäste vägg

Frigör yta och få en snyggare installation genom att hänga upp din projektor i taket eller på väggen ! Vi har upphängning till din projektor oavsett om du söker ett enklare budget fäste för några hundralappar eller om du ska ha ett mer rejält fäste till en större och tyngre projektor. En tjusning med hembio och hifi är att man kan kompinera sina egna system. Köp marknadens bästa tillbehör för hembio och hifi hos Hembiobutiken. Visst kan du ställa projektorn på ett bord och vara nöj särskilt om det är så att den ska flyttas mellan olika platser.


Projektorfäste vägg

Ska du dock ha en lite mer permanent installation så brukar ett takfäste vara en bra investering. Utöver takfästen så har vi även stativ och lösningar för att montera projektorn på en vägg. Många fästen passar en bred variation av projektorer, men du bör kontrollera att de även klarar vikten. Det finns fästen som kan vridas i sidled och tiltas i höjdled.


Välj gärna en färg som matchar din projektor. Spara produkten till en lista. Informera mig när priset sjunker.


Projektorfäste vägg

Hitta en hemmabioprojektor eller en presentationsprojektor som passar just ditt behov. Du kan velge og se på dine innstillinger. Projektorer till låga priser för både hemmabio och kontor. Urvalet sträcker sig allt från budget till högkvalitativa fästen.


Universellt tak- och väggfäste för projektorer. Justerbart i längd- och sidle passar de flesta projektorer. Kan även monteras i snedtak. Justerbara armar i längd- och sidled som passar de flesta projektorer på marknaden.


Projektorfäste vägg

Diskret design i vitt stål. Roterbart 360° och kan monteras på vägg , i tak och snedtak. Maxbelastning tak kg, vägg kg. Levereras med skruv- och pluggsats.


Roter- och tiltbart projektorfäste som kan monteras i tak med eller utan teleskoparm. Telesko parmen är justerbar mellan till 6cm. Passar projektorer med upp till 3mm mellan fästhålen. Säljer ett projektorfäste för väggen. Vart ett felköp och har bara öppnat kartongen och skruvat på det på projektorn och insåg att jag ville ha ett takfäste ist.


Så det är verkligen i nyskick. Med en patentera smart mekanism för att enkelt klicka fast eller lyfta bort TV:n. Utrymmet bakom TV:n kan justeras för att få plats med t. Det här fästet lämpar sig för montering av projektor på en vägg för en perfekt inriktad och stabil bild. Väggfästet har ett väggavstånd på 3- 5mm och har en vridvinkel på 360°. I förpackningen finns alla nödvändiga material och en bruksanvisning för snabb och enkel installation.


Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på specialelektronik. Detta projektorfäste tar ett minimum av yta mot projektorn för att inte låsa värme nära projektorn då projektorn och dess lampas livslängd ofta sjunker vid högre temperaturer.


Letar du efter ett projektorfäste som håller en högre nivå än enklare fästen på marknaden? Vill du exempelvis kunna justera din projicerade bild med millimeter precision även efter att du hängt upp din projektor i taket? Multibrackets gör takfästen som är i en egen liga när det gäller byggkvalitet och flexibilitet. Fäste för monterings av en projektor.


För montering antingen i tak eller på vägg. Med fyra flexibla bärarmar som fästes på projektorer med skruvhål på et avstånd upp till 3mm. Max avstånd till tak: 6cm. Minsta avstånd till tak: cm.


Maximal lastkapacitet kg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg