tisdag 26 juni 2018

Skräckfilmer 2014

Nu när kylan och höstmörkret drar in är det hög tid att plocka fram några riktigt hårresande skräckrullar att avnjuta hemma i filmsofforna. Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Det ser ut att kunna bli ett bra skräckfilmsår!


Horror movies, movie release dates.

Drama Kritikerrosade filmer Thrillers. Om du heter efter fler bra filmer baserade på Stephen Kings bokskatt, se vår lista över kommande skräckfilmer där Jurtjyrkogården är med. Det finns många sanningsbaserade skräckfilmer att göra på temat exorcism. Besatt handlar om den tyska kvinnan Anneliese Michel, som år gammal hävdade att hon var besatt av demoner som måste drivas ur henne.


I den här filmen kommer det bli en typ av Natten på museet-vibb, avslöjar regissören James Wan. Blo tortyr och djävulens barn - här är filmerna som kommer att få dig att krypa riktigt långt upp i soffan till halloween. När hon inte trodde att livet kunde bli värre, blir det förstås värre, precis som i de flesta skräckfilmer.

När hon och hennes son läser en mystisk bok om Babadook, ett monster som gömmer sig i mörka vrår, börjar det hända saker. Att förstöra boken är dock inte det lättaste. Netflix Längd: tim min. Nyheter om skräckfilm. Dessutom, titta på de värsta skräckfilmer - det är det enklaste sättet i en bekväm, hemtrevlig miljö att uppleva adrenalinkicken och glädje, ett slags extrem.


Filmbladet är en svensk sajt med fokus på filmer och serier. James Wan är en riktigt jävel på att göra skräckfilm och denna sägs också vara verklighetsbaserad vilket jag själv tror lite på. Den är som de flesta skräckfilmer som handlar om en familj som flyttar in i ett nytt hus och det är hemsökt.


Här är de läskigaste filmerna som baseras på sanna historier. Jag tycker nämligen om allt från övernaturliga rysare till klassiska skräckfilmer om mördare och allt som finns där emellan. Skräckfilm är populärt.


Wolf CreekKan vara den vidrigaste av skräckfilmerna jag sett. Galen människa tar med sig ett gäng tonåringar till sitt hus och där börjar han tortera dem som om det inte fanns någon morgondag. INGEN vettig person kommer att campa efter att ha sett den här filmen.


Nu har vi gått steget längre för att stilla er törst på bra skräckfilmer. Vi bad skräckforskarna Anna Höglund och Mattias Fyhr vid Linnéuniversitetet respektive Jönköpings universitet att lista sina skräckfavoriter från de senaste åren.

Magnus Blomdahl rankar årets bästa skräckfilmer. Amityville regisörren, Franck Khalfoun, har verkligen lyckats fånga skräcken som den är i denna film. Vi får följa en singelmamma som flyttar, med hennes tre barn, in till ett hus som snart visar sig ha en mörk historia.


Artiklar i kategorin Amerikanska skräckfilmer Följande 2sidor (av totalt 448) finns i denna kategori. Tanken som slagit alla som varit ensamma ute i sommarstugan och tittat ut i mörkret: står det någon där ute och tittar tillbaka? Nu är julen över och om några dagar är det nyårsafton.


Jag presenterar här några filmer som jag anser vara intressanta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg