torsdag 7 juni 2018

När får man libero startbox

Få en startbox när du blir medlem i Liberos kundklubb. En gratis gåva till ditt barn. Ta del av förmåner och erbjudanden.


Absolut, registrera barnet på din sida i Liberoklubben så får du Startboxen fram till barnet är månad gammal. Du får en startbox per barn. Jag adopterar ett barn.

Om du blir förälder genom adoption anpassar vi en Starbox efter ditt barn. Mejla dina uppgifter till libero. Vi hanterar dina personuppgifter för att skapa den bästa möjliga användarupplevelser för dig som medlem i Liberoklubben. Bland annat för att du ska kunna: få din Startbox , få poäng när du köper Libero -blöjor och beställa gåvor i vår Poängshop. Anmäler man sig till Liberoklubben när man är gravid får man en gratis babybox att hämta ut någon vecka innan förlossning.


Boxen innehåller en hel del bra varuprover, kuponger, en liten leksak till bebis och en bok med goda råd till föräldrarna. En kul och uppskattad present för småbarnsföräldrar, ett mobilt presentkort på blöjor och babyvårdsprodukter till babyshowern, födelsedagen, dopet eller när. Nu har jag även hämtat ut en från Libero !

Förr fyllde man bara i nån lapp i en tidning och fick hem ett paket från Libero på posten har ja för mig sen var man medlem. Alla tummar upp för Liberos nya startbox som man får i slutet av graviditeten, bara en massa bra produkter som kommer till användning. Man får prova sig fram och tillslut hittar man sina favoriter som man sedan kör på när man ska göra sina framtida köp. Den babybox eller babypåse som jag gillade mest var den man fick av Kronans apotek samt babybagen av barnmorskan på MVC och sjukhuset.


Slut i webblager med kolla lagerstatus i din närmsta butik! Gratisprover till nyblivna föräldrar. Få gratisprov på Huggies DryNites. Få ett jättefint babypaket utan extra kostnad från Goboken.


Innehåller en mjuk elefantskallra, Oball, mjuk bok som kan fästas på vagnen, en samling med de allra finaste rimmen och sångerna och milstolpekort. När man blir förälder möts man plötsligt av massvis av nya kostnader – blöjor, barnvagnar, leksaker, hygienartiklar, barnmat och allt möjligt. Om du är gravid eller nybliven förälder så kan du beställa ett flertal babyboxar och gravidpaket, som ofta är helt gratis, på villkoret att man exempelvis går med i en klubb eller registrerar sig på. Det finns dock en hjälp där ute!


Denna blogg startades under graviditeten med mitt första barn, och den resan ska ni nu få följa. Du kan få gratis blöjor om du nyttjar de erbjudanden och startboxar som de stora tillverkarna av blöjor har. Du behöver inte beställa en startbox från Libero , det enda du behöver göra är att bli medlem i Liberoklubben och registrera din graviditet. Lagom till förlossningen kommer du att få ett mail där du bekräftar ditt mobilnummer, efter det skickas en mobilkupong ut som du visar upp i förbutiken på Ica Maxi stormarknad.


I Gravidpaketet får du värdecheckar och erbjudanden på produkter som är bra att ha när du är gravi men som även är bra att ha hemma när du har fått barnet. Hjärtats Startbox innehåller produkter, varuprover och rabattkuponger för nyblivna föräldrar och bebisar.

Som medlem i Liberoklubben får man nu en startbox via Ica Maxi. Man får ju goodiebags på sjukhuset också men gratis är gott. Du kan även få marknadsföring av PG varumärken från betrodda detaljister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg