fredag 1 juni 2018

Comviq kompis

Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden.


Om du behöver tanka ditt kontantkort kan du göra det via vår app, på webben, med ett värdebevis eller hos någon av våra återförsäljare.

Ring eller chatta med oss på kundtjänst. Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar. Dessutom ingår GB surf i 4G-fart. Alltid billiga kontantkort och abonnemang.


Hitta och köp comviq kompis hos Kelkoo. Kompis Sverige är en ideell förening med en dröm om att öppna upp Sverige genom möten mellan människor. Vår vision är ett samhälle där alla deltar på lika.


Vi säger grattis till vår vinnare från Kvissleby som tog hem en iPho. Pro Max och tack till alla som varit med och tävlat med stort engagemang!

Det bästa mobilabonnemanget är det som ger dig frihet. Vill du ha mer surf i ditt abonnemang? För en liten peng extra i månaden får du massa mer surf!


Välj uppgradera för att se alternativen. Endast 2minuter ingår nämligen varje månad. Idag blev jag erbjuden comviq kompis abonnemang på stan. Hur funkar det egentligen?


Hej Jag tankade mitt kontantkort med Kompis som ska räcka i dagar. Efter dagar så försökte jag ringa och då svarade automaten med: Du har för lite. Tanka kontantkortet med kr och nedanstående priser gäller. Chatten ska vara öppen till kl 15.


Comvik startade som ett privat. Kom och häng med oss när vi boostar fyra av sommarens. Strategi och analys ­ Trycket blev för hårt. Din upplevelse kan hjälpa andra att fatta bättre beslut. Nya kunder bjuds på Fastpris med fria samtal, SMS, MMS och data.


Skaffa ett nytt nummer och få Fastpris i en vecka med GB. Tagga en kompis som alltid måste fotografera ALLT! SKAFFA ABONNEMANG SKAFFA KONTANTKORT.

Tja Mitt internet på min desire har plötsligt slutat fungera. Har comviq kompis surf. Ring alla kompisar för 0:- i minuten. Tigg eller ge bort pengar genom vår tjänst Dela Tank.


Du kan ge eller tigga 1 eller kr. Idén är bra, det är inte alla som surfar så mycket alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg