måndag 4 juni 2018

Chatt för unga

Nu ska Malmöpolisen lansera en chatt där ungdomar i stället. Hjälp och stöd för unga i Halland Innehållet gäller Halland. Här hittar du kontaktuppgifter dit du som är ung och mår dåligt kan vända dig för att få hjälp. Chatt för barn och ungdomar med föräldrar med psykisk ohälsa.


Alla avsnitt från programmet Drama för unga.

Populära Senaste Kommande Ljudklipp. Bröderna Lejonhjärta – HELA SERIEN. Med appen för unga kan barn under år själva hålla koll på sina pengar och börja spara till någonting stort. Skillnaden mot vår app för privatpersoner är att den har vissa begränsningar. Ditt barn kan till exempel inte föra över pengar till andras konton.


Med internetbanken för unga får ditt barn möjlighet att följa sina transaktioner, se sitt saldo och ha koll på sitt sparande. Störst är risken för dem med psykisk diagnos. Deras självmordsrisk är fyra gånger högre - än för unga utan aktivitetsersättning.

Här möter du andra unga i liknande situation och kan få svar på dina frågor av sjukvårdspersonal. Kunskap i området får du här både genom texter, filmer och radioprogram. Välkommen till Nära Cancer!


Du som har en förälder familjemedlem i fängelse häkte frivård kan ringa gratis till Bufff. Chatta med sexiga nakna tjejer och kåta mogna kvinnor som strippar, onanerar och knullar på webcam. Amatörer som gör gratis porr direktsänt på din skärm. Många unga är i behov av stöd av en vuxen under julhelgen, därför har Rädda barnen beslutat att i år igen starta upp chatten Julmandeln. På chatten jobbar utbildad personal.


Många lämnas ensamma med sina tankar, och då är det bra om det finns en vuxen att diskutera med. VÄLKOMMEN TILL UNGA LUKAS Unga Lukas är till för dig som är ung. Här pratar vi om hur du mår, om livet och relationer.


Killars våld mot tjejer och ungas våld i nära relation har varit en blind fläck i Sverige, trots att de ofta är väldigt utsatta. Viktigast av allt är att sätta frågan på agendan. S:t Lukas nationella chattforum för unga.


Vi vet att många unga ibland har behov av att prata med någon om livets alla frågor och vi erbjuder även en gratis chatt med samtalsstöd. Personerna som bemannar chatten är volontärer med engagemang, kunskap och erfarenhet.

På alla chattsidor för tonåringar finns massa gubbar som söker sex med unga killar och tjejer. Ett annat sätt som RFSU möter unga vuxna, är genom alla de informatörer som finns ute på olika kampanjer för att informera och diskutera sex, lust, normer, skydd och könssjukdomar. Det är bara att avstå. Men hörde av en annan förälder att det även finns sidor där dom lägger upp bilder och chattar med en random person.


Någon hette chatroulette tror jag. Har letat för att själv ladda ner och snoka lite vad det är för sida men hittar massa olika. Vilka liknande sidor är på modet just nu för svenska ungdomar?


Prata med en kurator, eller med andra unga i Forum. Kolla in filmer och lyssna på poddar om viktiga ämnen. För dig upp till år.


Där ser vi att ser ljust på sin ekonomiska framtid och sparar varje månad men anser att de har dålig ekonomisk kunskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg