fredag 1 juni 2018

Gamla staden rhodos

Sök och boka hotell online. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Staden har sju portar, den viktigaste är Sea Gate och porten d’Amboise. En vandring i den medeltida staden får dig att uppleva historien.

De största är den av år 2f. Här ligger det medeltida arvet som finns kvar på Rhodos. Det var härifrån som Johanniterorden utgick ifrån och än idag finns det mycket som är bevarat i gamla stan på Rhodos. Den moderna delen av staden erbjuder dig ett livligt vardags- och kvällsliv, samtidigt som du kan koppla av på ett härligt café vid stranden eller i ett av flertal hotell som erbjuder boende i staden.


Många förstagångsbesökare kommer hit då staden erbjuder allt från avkopplande stränder till dans, musik och underhållning ända in på småtimmarna. Under ditt besök rekommenderas det att du beger dig till gamla stan. Det finns massor att se och uppleva, förutom de fantastiska stränderna som man aldrig tröttnar på.


Bakom den km långa stadsmuren ligger en av Europas bäst bevarade medeltidsstäder.

Staden är som en labyrint av smala gator och gränder med vackra byggnader, måleriska platser, tavernor och små butiker i överflöd. Historia i gamla staden i Rhodos. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Här skiner skiner solen 3av 3dagar och mycket handlar om sol, bad och tzatziki, men inte allt. Med en vuxen atmosfär kan du se fram emot sköna dagar där strandhäng på Ellis Beach, shopping och härliga restaurangbesök i gamla stan står i fokus. Stannar du på hotellet kan du koppla av under en parasoll vid poolen. Fritidsresor kan du få bo på deras populära hotell Ibiscus, där du har nära till det mesta i staden.


Restaurangen huserar i lokaler som påminner om medeltiden med högt i tak och fina detaljer. Här bjuds det på ett stort urval grekiska rätter och en mycket trevlig atmosfär. Adress: Agisandrou Street 1 Gamla stan.


Källorna i Kalithea – Kalithea springs. Kommentera Cancel reply. Besök gulliga gator fulla av små butiker och gallerior med talangfulla konstnärers arbeten. I slutet av den guidade rundturen får du lite fritid att besöka dina favoritplatser.


I den gamla staden är det nästan bara grekiska restauranger och gyros-hak. Gyros Pitta En av portarna till Gamla Stan. Nordligaste udden på Rhodos.


Ellistranden Som synes ingången till Casinot.

På väg hem mot hotellet. Rummen har utsikt över havet eller den medeltida staden. Utmärkt frukost, bra läge och fina rum. Rhodos ovanifrån Staty mitt i en rondell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg