måndag 4 juni 2018

Hänga köksredskap i taket

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Det är snyggt, trendigt och praktiskt.

Att använda höjden till förvaring är ett smart sätt att skapa mer yta och samtidigt få till en snygg touch på inredningen. IKEAs nya kök Knoxhult köps i färdiga moduler och i stylingen på pressbilden har man valt att hänga upp köksredskap i trådar som är fästa i taket. Hänga köksredskap i taket i lantlig stil.


Använd höjden när du förvarar dina köksredskap för att skapa plats och trevnad i köket. Köksuppbevaring och förvaring i köket i rustik lantlig stil. Handla tryggt och säkert hos BLICKFÅNG.


S-krokar är bra, antingen små ovanför diskbänken som man kan hänga upp diskborstar och köksredskap i eller större på väggen som man hänger upp kastruller och stekpannor i. Då ser man direkt vad man har och risken för att man köper på sig en massa onödigt minskar.

Utforska våra väldesignade gardinstänger, vajrar och skenor i många olika stilar och hitta den bästa lösningen för ditt hem, i ett uttryck du gillar. Häng upp dina gardiner i antingen gardinkrokar eller -ringar, och fullända dina gardinstänger med några fina ändknoppar. Frigör yta och få en snyggare installation genom att hänga upp din projektor i taket eller på väggen! Vi har upphängning till din projektor oavsett om du söker ett enklare budget fäste för några hundralappar eller om du ska ha ett mer rejält fäste till en större och tyngre projektor. Taket är lika mycket en sprakande cocktailbar som ett livligt burgarhak - beläget i hjärtat av Linköping.


Vår inspiration hämtar vi från en mängd mellanlandningar hos de bästa ställena i både Amerika och Skandinavien och inte allt för sällan spetsar vi gärna till det med en egen unik twist. Från den takhängda hyllan i metall låter du din köksutrustning vackert hänga ned från krokar och forma en värmande och rustik bistrokänsla i köket. Kastruller och stekpannor, soppslevar och stekspadar. Och på takhyllans olika hyllplan beredningsskålar och andra köksredskap som du behöver till matlagningen. Den består av en höj- och sänkbar torkställning, lina och hissblock som enkelt skruvas i taket.


Tvätten hängs i nedsänkt läge för att sedan hissas upp. Lätt att hantera och montera. Med Eric torkhiss utnyttjar man praktiskt höjden i trånga utrymmen som i tex tvättstuga eller badrum. Jag har en taklampa som är monterad en bit från takkontakten. NU vill jag fästa lampsladden i taket så att den inte hänger som en slak lina mellan kontakten och lampan.


Testade klammer (som man använder för att spika upp kablar på lister), men i ett betongtak var det ingen bra idé. Några idéer på enkla, estetiska lösningar? Nu bor jag i en hyreslägenhet och vill helst inte ha besväret med att ordna till taket den dagen jag flyttar.

Kan man inte ha en gardinlängd på ena sida fönstret i sovrummet, gör som mig och låt gardinstången gå hela vägen ändå. Häng sedan två tjocka gardinlängder bara på ena sidan. Då går de ändå att dra för när man sover och gardinstången är vit så den smälter in med taket. Inredning handlar om att trolla och förvirra ögat ! Snyggt är även att ha en hiss eller rullgardin i vitt bakom två lyxiga gardinlängder. Har man extremt lågt i tak så kan det vara snyggt att endast ha hissgardiner och fästa dem ända uppe vid taket ovanför fönstren.


På sommaren kan man även hänga mörkläggande gardinlängder (som ofta är rätt fula) bakom sina vanliga snygga gardiner. Annars är det ju lätt att bara ta en gardinstång för ett bredare fönster och hänga upp. Du kan ju hänga den nära taket och använda gardiner som har tyg ovanför stången. Eftersom jag är lång och hustrun kort, så köpte vi sedan en anordning för att hissa upp packlines i taket och fäste ramen i den.


Går enkelt att hissa ner till axelhöjd för att hänga upp tvätten och sedan upp till taket , där den är mindre i vägen, speciellt om det inte hänger någon tvätt på den. Upphängning och väggbeslag till cyklar. Kan fällas upp på väggen så den inte tar någon plats, utan cykel. Uppdatera köksutrustningen med nya smarta prylar!


Här hittar du massor av praktiska och roliga köksredskap du inte visste fanns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg