fredag 15 juni 2018

Mossnix

MossNIX är räddaren i nöden som snabbt och effektivt tar död på mossan i din gräsmatta. Redan efter någon dag börjar mossan att mörkna och förtvina. MossNIX sprids med fördel ut blandat med vatten, men kan också spridas direkt i pulverform.


Mossnix

Rör om så att pulvret löses upp helt. Weibulls Stoppar Mossa MossNIX är ett bekämpningsmedel som snabbt och effektivt tar död på mossan i gräsmattan. Lätt att använda och har en positiv inverkan på gräset. Innehavaren av produktgodkännandet har inget ansvar för eventuella skador på grödan eller uteblivna effekter vid användning av produkten enligt. Om mossangreppet varit omfattande kan mossan behöva avlägsnas med kratta efter att den svartnat.


När gräsmattan mörknat börjar gräset att växa och du har snart en härligt grön gräsmatta. Använd skyddshandskar av nitrilgummi och ögon- eller ansiktsskydd godkända för skydd vid användning av bekämpningsmedel vid hantering av produkten. För fler personliga skyddsutrustningar se produktens etikett. MossNix är ett i den långa raden av bekämpningsmedel mot mossa som baseras på järnsulfat. Pulvret löses normalt i vatten för att sedan spridas ut på grönområdet.


Vid störrre mossangrepp är det även möjligt att applicera pulvret direkt i koncentrerad form. Både för proffs och hemmaanvändare! Köp hos din närmsta Järnia outlet-butik Fynda varje dag i butik! BRANDBEKÄMPNINGSÅTGÄRDER 5. Släckmedel Produkten är inte brännbar.


Särskilda faror som ämnet eller blandningen kan medföra Svaveldioxid (SO 2) kan bildas vid brand. Hitta lägsta pris på Weibulls Stops Moss MossNix 0. MossNIX tar snabbt och effektivt död på mossa i gräsmattan. Nedan länkar till sidor där man kan köpa det som behövs för att göra en husrenovering som tex. Skulle köpa Tergents Mossnix idag. Dom hade en som heter Tergents grönare gräs.


Mossnix

Jämför priser och läs recensioner på Plantor. Bekämpar ffektivt mossan i din gräsmatta. NPK förhållandet i MossNIX Eco är det samma som används utav golfbanor och andra proffsanvändare.


Adderat är järnsulfat för att bekämpa mossa och stärka gräset ännu lite till. Så blir du av med ogräset i sommar. Efter regn kommer solsken – och ogräs.


Växtligheten har fullkomligt exploderat de senaste veckorna, både på gott. Det förekommer två typer av järnsulfat naturligt. Vid mossa lägg på Mossnix eller mossfientlig gödning och stödså efter att mossan försvunnit. Kalka efter behandling för återställa pH:t i jorden. Häll gräsmattan fri från löv och undvik vinterskador.


MOSSNIX – Lämplig på våren och hösten Bekämpningsmedel mot mossa, klass 3. Sprid ut med SPRIDARRAMP.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg