torsdag 7 juni 2018

Bästa skidorterna i världen

Nordamerikas rytande vildmark har ett skidparadis som ligger i den gamla guldgruveorten Girdwoo vid foten av den kända bergskedjan Chugach Mountains. Girdwood är etta på National Geographics lista över världens bästa skidorter och hit åker du för offpisten och puderåkning. Varsågo det här ett subjektivt facit till världens bästa skidåkning, utan inbördes rangordning. Detta är en lista över de Bästa Skidorterna i Världen.


Denna lista är till för dig som behöver ha lite inspiration inför nästa skidresa!

Fantastiska palats att se i världen. Indien, Reseinspiration. Första pris för bästa skidort gick, precis som i fjol, till Val Thorens i de franska Alperna. Skidorten vann tack vare dess stora nätverk av snösäkra backar. De största skidområdena finns i franska alperna men i världens största område, Les Portes du Soleil, ingår även fyra schweiziska skidorter.


Välkommen till Skidorter. Frankrikes största skidområden. Här hittar ni över 6skidorter i över olika länder i Alperna, fjällen och övriga världen , uppdelat per världsdel och område.

Vi har listat de skidorterna som betraktas som de bästa , största och populäraste i respektive land och även placerat dem på kartan. Topp lyxigaste skidorterna i världen För er som har pengar att spendera och vill unna er en riktigt exklusiv skidresa i samband med t ex ett högtidstillfälle eller en smekmånad hittar ni här några av världens lyxigaste skidorter i Alperna och resten av världen. Vi vet vart några av världens bästa skidåkare väljer att åka under skidsäsongen, vart de väljer att bo och vilka restauranger de helst besöker.


Vi vet också hur du bör förbereda dig för att få ut allra mest av din skidupplevelse och hur du kan slipa dina tekniker i skidbacken. Toppdestinationerna för din nästa semester, enligt den avancerade Versusrankningen, baserad på fler än. Det är alltid kul att få utmärkelser och dessutom för tredje året i rad. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra gästers skidupplevelser. Funderar du på andra backar runt om i världen ? Den enda listan du behöver känna till- ”De fem bästa skidorterna i världen ” by Michael Beroende på vem du frågar så blir svaret naturligtvis olika, vart finns egentligen de bästa skidorterna i världen ? Tack vare direktflyg kommer du till världens bästa skidåkning på några timmar.


Här är åtta skidorter för kräsna utförsåkare. Europa med hela orter i vår lista över topp 1bästa skidorter i Europa. Här finns några av de bästa skidorterna i världen och naturligtvis de berömda Alperna.


I sex år har branschexperter på World Ski Awards utsett världens bästa aktörer inom skidbranschen. Bästa skidorten är Val Thorens och bästa. St Anton – Den ultimata skidorter som har något för alla.

Svenskklassiker av en anledning. Orten har under decennier successivt utvecklats till att bli en av världens mest moderna skidorter. Har något för alla, oavsett om man åker skidor eller bara vill gå på spa. Högsäsongen för skidåkning närmar sig. För sjätte året i rad har branschexperter på World Ski Awards utsett världens bästa skidaktörer.


Vi tänkte därför att vi skulle sammanställa en lista över de BÄSTA Italienska skidorterna. Inte nog med det så har vi dessutom sammanställt några ”insider-hemligheter” och lite tips och trix om de olika skidorterna du inte får missa, så att du kan välja vilken skidort som passar bäst för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg