måndag 18 juni 2018

Citroen verkstad

Alltid lägre pris på Skruvat. Samt ett diagnostest i bilen system med elektronisk diagnostester. Idag är vi totalt medarbetare och vi strävar efter att ge er bästa möjliga service.


Du kan läsa mer om KBV på deras hemsida. Kontrollerna utförs utav Svensk Bilprovning.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Moderna bilar är alla väldigt högteknologiska och därmed krävande att jobba med. Citroën Berlingo – flexbilen. Vi har långt över år i branschen och har upplevt de allra flesta problem som kan uppstå med din bil.


Vi är ett Härnösandsägt familjeföretag med över år i branschen. Vår välutrustade Bilverkstad finns på Industrigatan 11. För oss är kvalitet viktigt, vilket vi vet att ni kunder uppskattar.

Vi bedriver även försäljning av begagnade bilar från alla märken. Vi sköter allt ifrån försäljning, service och. Personuppgifter kan komma att överföras till någon av våra samarbetspartners eller auktoriserad återförsäljare i syfte att administrera ditt ärende. Hitta och få information om citroen verkstad i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Eftersom vi är anslutna till Autoexperten-kedjan kan vi också ta hand om samtliga märken på vår verkstad med utbildad personal. På Bilforum i Helsingborg är vår gemensamma ambition är att tillmötesgå våra kunder med god service, såväl före som efter affären. Till oss hittar många trogna kunder, år efter år.


Verkstaden låg då på Brattgatan. Kom in så hjälper vi dig med din bil. Det finns många kunniga mekaniker som kan serva många olika märken så det kan därför vara svårt att välja. Vår målsättning är att kundens bilägande ska lösas på bästa sätt och kännas. Du hittar oss på Skarphäll, vid norra infarten.


Vi utför även service! Välkommen in och provkör Mercedes-Benz bilar nu! Visa Rays Bilservice AB på en större karta.


Genom att kontakta oss via mail samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Nyströms Bilar i Västerås. Berätta vad Du söker, vi lyssnar och ger förslag. Vi har verkstäder på våra anläggningar i Göteborg och Karlstad. Vad kul att just du har hittat hit! För allas säkerhet så har vi slutat med kontanthantering på våra verkstäder men vi tar emot kredit- och betalkort.


Köp din bil från Bilgalleriet! Vänd Dig i så fall till oss så kan vi berätta och visa Dig vad som gör dessa bilar så bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg