tisdag 26 juni 2018

Familjerådgivning huddinge

Familjerådgivning huddinge

Ni väljer själva utförare av familjerådgivning , tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal. Ni erbjuds upp till fem samtal med möjlighet till förlängning med ytterligare tre. Varje samtal kostar 2kronor.


Familjerådgivning är en samtalsbehandling som vänder sig till vuxna, i första hand par med relationsproblem. Huddinge ligger bara minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Hitta och få information om familjerådgivning i Huddinge och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning. Gemensam familjerådgivning men olika utbud.


Hur kan ett besök gå till? Vanliga problem som tas upp på familjerådgivningen är livspusslet, konflikter, styvfamiljeproblematik, otrohet, sexuella problem, familjevåld och barnuppfostran. Du som bor i Falu kommun ringer till Falu kommuns familjerådgivning för att få information, råd eller komma på samtal. Vi ställer några frågor för att få en första bild av vad du önskar få hjälp me hur angeläget det är och vem eller vilka som ska komma på första samtalet. Det är kommunens ansvar att erbjuda familjerådgivning till sina medborgare.


Nacka, Ekerö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Täby, Dandery Huddinge , Järfälla, Lidingö och Österåker har infört kundval och vi har fått förtroendet att anordna familjerådgivning för Er som bor i dessa kommuner. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Huddinge. Gratis och utan förpliktelse!


Vi har ingen telefontid från måndag december till måndag januari. Huddinge kommun erbjuder familjerådgivning genom kundval till alla som bor i kommunen. För närvarande är den egna avgiften 2kr för ett minuters samtal. Ni behöver inte ansöka hos kommunen om att få familjerådgivning. När ni ringer till oss får ni kortfattat beskriva er situation och ni erbjuds en tid för ett orienterande samtal.


För att komma till familjerådgivningen ringer ni och bokar en tid. Svenska kyrkan i Huddinge Välkommen! Här finns fyra församlingar: Huddinge , Sankt Mikael, Flemingsberg och Trångsund-Skogås församling.


Här finner du mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. På familjerådgivningen hoppas vi, att med vår kunskap och erfarenhet, kunna hjälpa er att lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt. Detta kan sedan leda till att vi kan finna nya möjligheter för er att lösa problem och konflikter.


Alla kan få problem i nära relationer. Se mer information till vänster. Vi tar emot såväl heterosexuella som samkönade par. All personal har tystnadsplikt. Vi kan även erbjuda familjerådgivning på engelska.


Vid behov av akut besök: måndag–fredag klockan 8. Kontakt och öppettider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg