måndag 19 februari 2018

Parterapi göteborg

Låt mig hjälpa er när ni behöver hjälp att bryta gamla mönster. Legitimerade behandlare i Göteborg. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


KBT- parterapi hjälper er att bryta dysfunktionella mönster i er relation och bryta låsningar bestående av skuldbeläggning, anklagelser och motanklagelser etc.

KBT-terapin ger er den hjälpen genom att jag som professionell, oberoende part kan underlätta ert samtal samt belysa det som behöver förstärkas, förnyas eller. Vi är särskilt utbildade i parterapi enligt IBCT, utöver vår kompetens som legitimerade psykologer med KBT-inriktning. Vi är en privat mottagning i centrala Göteborg som erbjuder par med relationsproblem snar bedömning och parterapi. Den här sidan drivs av Svenska kyrkans familjerådgivning i Göteborg , men genom att kontakta din församling kan du enkelt hitta en familjerådgivning där du bor. Det här är familjerådgivning Familjerådgivning och parterapi kan handla om att ni som par har svårt att nå fram till varandra och tycker att det är för mycket bråk och konflikter.


Detta har förändrats jättemycket, och i dag finns män som aktivt för parterapi på tal. Det är dels en generationsfråga, dels samhällsklimatet som gör det mer accepterat att söka hjälp.

Om något inte funkar är det viktiga att börja med att hantera nu-situationen. Mitt upptagningsområde är vanligen inom Göteborg och Kungsbacka, men även andra orter förekommer. Med många års erfarenhet och djup kunskap erbjuder jag individuella samtal, parterapi , familjeterapi, kraniosakral-terapi, hypnosterapi, sorgbearbetning och mindfulness-terapi. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Att gå i parterapi innebär att ta hjälp av en utomstående för att på ett lugnt sätt kunna samtala med. Båda parter ska få komma till tals och få stöd med att tala med varandra om det som är. Det handlar aldrig om att undersöka vem som har rätt eller fel. Därefter följer behandlingsfasen med interventioner både mellan och under sessionerna. En övergripande målsättning är att bryta låsningar av destruktiv polarisering.


Drygt 1psykologer i Göteborg finns listade med egen hemsida eller mottagning hos söksajten hitta. En vanlig missuppfattning är att parterapi bara är för par med existerande konflikter. Jag erbjuder terapi i centrala Göteborg.


Välkommen till Österling KBT-center Göteborg ! Att gå i terapi handlar om att vilja må bra, lyssna till sig själv och att ta sig själv på allvar.

Mottagningen i Göteborg erbjuder psykoterapi till enskilda vuxna och ungdomar från år och uppåt vid oro, ångest och depression. Terapiinriktning är KBT, kognitiva beteende-terapier. Mer om mig och min bakgrund finner du under om.


Alla relationer behöver omvårdna precis som bilen behöver besiktigas och genomgå service då och då för att fungera. Parterapi erbjuds vid relationsproblem av olika art. För att må bra i en relation behöver alla bli sedda och hörda. Göteborgs Familjeterapeuter är en sammanslutning av legitimerade psykoterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning, parterapi , psykoterapi, handledning och utbildning.


Vår psykoterapeutiska inriktning är familjeterapi. Vi är socionomer med bred och mångsidig yrkesbakgrund inom socialtjänst och sjukvård. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Våra lokaler ligger centralt belägna i närheten av Centralstationen och Nordstan.


Vår verksamhet bedrivs utifrån KBT som individualterapi och parterapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg