fredag 16 februari 2018

Glömt lösenord viaplay

Se svensk TV inom min. Börja med att gå in på Mitt konto och klicka på Ändra lösenord , ange ditt nuvarande och bekräftar ett nytt. När du byter lösenord , blir dina andra enheter utloggade inom timmar och du kan därför bli ombedd att logga in på nytt inom närmsta dygnet. Du kan beställa ett nytt lösenord här. Har du glömt lösenordet ? Där du befinner dig just nu kan du inte registrera ett nytt konto eller köpa och.


ID och lösenord , och e-postadress, telefonnummer och annan information som Du lämnar under respektive profil vid skapandet av användarprofiler. Uppgifter som Vi skapar eller som genereras när Du använder Våra tjänster, t. MovieZine listar de senaste filmerna och tv-serierna i utbudet. När du gjort detta kommer du loggas ut från samtliga enheter.


Om du ombeds att ange ditt Apple-ID- lösenord klickar du på Glömt Apple-ID eller lösenord och följer instruktionerna på skärmen. Innan du kan nollställa lösenordet för Apple-ID måste du ange lösenordet för att låsa upp Mac-datorn. HUR MÅNGA KAN TITTA SAMTIDIGT? Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League.


Om du har glömt e-postadressen eller telefonnumret som du registrerade dig med kan du ange ytterligare information online för att återställa ditt konto. Viaplay har alla TV serier och kanaler online. Du får e-mailet med instruktioner hur du skall gå tillväga för att utnyttja erbjudandet inom 1-dagar efter att du lagt din order och den skickas till den e-post ditt CDON-konto är kopplat till. Glömt lösenord : Om du har glömt ditt lösenord på Mina sidor kan du enkelt uppdatera ditt lösenord på följande sätt: Gå in på viasat.


Tryck på Glömt ditt lösenord. Du kommer inom kort få ett mail med instruktioner för att byta lösenord. Bra på resan, på landet eller om du kanske inte vill slösa på surfpotten. Nu kan du logga in med koden du har på din skärm. Fortsätt till inloggning.


Glömt lösenord viaplay

Du har idag möjligheten att streama TV, sport och film på ett stort antal olika enheter. Våra avtalspartners kräver dock en begränsning av antalet enheter som kan kopplas till ett konto så att inte ett konto kan användas av ett oändligt antal olika personer. Streama bra TV-serier online i hög kvalitet eller ladda ned till tablet eller mobil! Vi är mycket stolta över samarbetet med Sony.


Com Hem ger dig kompletta tjänster för bredban tv och mobiltelefoni. Med allt på samma faktura och en kundservice när du har frågor. Skriv in den e-postadress du använde när du skapade kontot. Om du inte kunde nollställa lösenordet med de här stegen kan du kontakta Apple-supporten. När du har nollställt ditt lösenord ber vi dig logga in med det nya lösenordet nästa gång du använder ditt Apple-ID.


Glömt lösenord viaplay

Om du vill kan du uppdatera din e-postadress eller ändra ditt Apple-ID. Om det finns flera konton på datorn väljer du det som du vill återställa. Nedanför textrutan för lösenord väljer du Jag har glömt mitt lösenord. Microsoft-konto som du använder för att logga in på datorn.


Det måste vara samma adress som du använde när du registrerade ditt medlemskap. Instruktioner för att ändra lösenord kommer sedan att skickas till den angivna adressen. Här kan du få inloggningsuppgifter utskickade till den e-postadress som du angav när du blev medlem. E-post eller användarnamn.


Glömt lösenord viaplay

Vi kan hjälpa dig återställa ditt lösenord och din säkerhetsinformation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg