måndag 19 februari 2018

Kafomavit valp

Passar hundar i alla livsstadier, både växande och vuxna hundar, dräktiga och digivande tikar. För hundens hälsa och välbefinnande. Dagligt tillskott av benmjöl, mineraler och viktiga vitaminer för vuxna hundar.


Vitaminer och mineraler för växande och vuxna hundar samt dräktiga och digivande tikar. Om man ger en hund för mycket kafomavit ? Vad händer om man överdoserar kafomavit på en valp av stor ras? Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter.


Vi svarar på alla frågor inom 48. Ett 1 spannmålsfritt helfoder för alla hundar och hundar med foderkänslighet. Torrfodret är producerat i Sverige. Innehåller protein och fett. Funderar på vad vi skall ge honom för foder.


Jag har en månaders cairnterrier- valp - helt underbar! Men hjälper Kafomavit till valpen eftersom de ska ha en svans rakt upp? Vill gärna vara en glad svans böjer sig lite över ryggen iblan hörde att lite kalk varje dag skulle hjälpa, även lite riven hårdost. Kan man få tips om detta. När man först kommer hem med sin lilla valp har man nog många frågor.


Man har säkert fått en massa bra information av valpens uppfödare och kanske också studerat Kennelklubbens fina informationsmaterial till blivande och nyblivna valpköpare, men ändå har man kanske funderingar. I Sverige vaccineras valpen mot tre väldigt smittsamma och allvarliga sjukdomar: valpsjuka, hepatit (smittsam leverinflammation, HCC) och parvovirus (hundpest). Detta kallas för grundvaccin och tas på en och samma gång vid cirka 7-veckors ålder. Här på artikelsidan kan du lägga till block med valfritt innehåll, precis som på startsidan.


Här finns andra komponenter att välja, t. Valpmat - Nästa vecka ska jag få hem min lilla valpis (Alaskan Husky) Vår först. Det ger valparna en bra start i livet, och valpköparna kan välja vilket foder som passar dem bäst utan att valpen får en stor omställning när den lämnar mig. Om du inte tycker att välling är nödvändigt så är det upp till dig.


Att komjölk inte är som tikmjölk är självklart, men tål inte valpen vällingen är det något fel på. Första dygnet gick hon upp i vikt. Därefter upp med stödmatning.


Hon har svårt att äta sjäkv. Hon började då gå upp lite. Men samtidigt har jag börjat med att lägga henne till spenan. Rekommenderar Standardt LAGA MAT eller Kafomavit i tablettform (krossas till valp ) Följ doseringstabell på förpackningen. Den mängd mat som är lagom varierar från hund till hund eftersom energibehovet är individuellt.


Vad kan man ge tiken för kalktabletter när Kafomavit ej finns till försäljning? Har hört man kan ge samma som till människor, men vilken sort och hur många per dag? Har en digivande tik med valpar. Samtidigt innehåller Hypermix Valp dubbelt så mycket kalcium som fosfor, när balansen i den färdiga maten ska vara ca 2:1.


Kafomavit valp

Dalmatiner räknas väl till de större raserna så kan det inte vara så att mindre raser _inte_ ska ha maten uppbalanserad innan man tillsätter ett preparat som Hypermix Valp som redan har en förhöjd kalciumhalt? Observera att doseringen som står på burken på Kafomavit är för låg om man endast ger hemlagat! Ge hundarna som i receptet nedan så att de håller sig slanka.


Receptet kan ges även till valpar. Hela receptet ska innehålla Kafomavit. Kvalitet utrustning till ett rimligt pris.


Sv: Valp med dålig aptit Ja, det är ingen fara att ge filmjölk, men jag tycker det är onödigt. Låt henne äta den mängden hon vill ha. Dra ner och ge henne ggr om dagen istället.


I vår butik hittar du det mesta till dina djur, små som stora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg