tisdag 27 februari 2018

Microsoft konto logga in

Logga in med ditt Microsoft-konto. En plats att sköta allt på. Välkommen till instrumentpanelen för ditt konto. Använd ditt Microsoft-konto för att logga in på Microsoft -tjänster som Windows, Office 36 OneDrive, Skype, Outlook och Xbox Live. Det här kan vara det personliga Microsoft-konto som du har kopplat till Office, eller användarnamnet och lösenordet som du använder med ditt arbets- eller skolkonto.


Här kan du hantera alla Microsoft -produkter som är kopplade till det här kontot. Om du har loggat in med ett Microsoft-konto går du till account. När jag försöker byta användare från lokal till mitt microsoft konto får jag först upp en ruta för att logga in, sedan verifierar jag mig med authenticator appen i mobilen eller med ett lösenord men efter det så kommer det upp ett nytt fönster där det står. Byte av konto vid inloggning Windows 10. Gå till sidan Grunderna om säkerhet och logga in med ditt Microsoft-konto.


Under Tvåstegsverifiering väljer du Konfigurera tvåstegsverifiering om du vill aktivera det, eller Inaktivera tvåstegsverifiering om du vill inaktivera det. Välj Fler säkerhetsalternativ. Försök logga in på ditt konto från en annan webbläsare. Ange e-postadressen, telefonnumret eller Skype-ID:t som du använde när du skapade ditt Microsoft-konto.


Om du inte kommer ihåg lösenordet eller det inte fungerar. At Microsoft our mission and values are to help people and businesses throughout the world realize their full potential. De verktyg du behöver. Sign In with your Microsoft account. One place to manage it all.


Welcome to your account dashboard. Har efter senaste uppdateringen av Windows inte kunnat logga in med mitt microsoft-konto. Startbilden har ändrat utseende och tidigare kom hela mitt namn, e-postadress och rutan för lösenord upp, men kommer bara förnamnet och rutan för lösenord upp. Om du behöver hjälp med att använda och logga in på ditt Microsoft-konto på Xbox-konsolen, läsa svar på vanliga frågor om att logga in på konsolen eller Xbox-appen, vad du ska göra om du glömmer ditt lösenord med mera.


Information om hur du ändrar namnet på ditt konto finns i Ändra namnet på ditt Microsoft-konto. Jag kan inte logga in då får allti samma svar. Du kan hantera andra aspekter av ditt Microsoft-konto genom att logga in på account.


Få reda på hur du hanterar ditt Xbox- konto , bland annat hur du hanterar inställningar, uppdaterar lösenordet och loggar in. Om du loggar in på ditt Microsoft-konto på en Xbox One-konsol genom att använda Kinect-sensorn kanske du temporärt ombes logga in manuellt med en handkontroll. Om du fortfarande ombes logga in manuellt efter två dagar kan du försöka med att ta bort kontot från konsolen och sedan lägga till det igen.


Skicka dina filer och foton till OneDrive och kom åt dem på alla enheter, var som helst. Du använder detta konto för att logga in på Office från dina enheter. Office, uppdatera säkerhetsinställningar, kontoprofil, och om du har en prenumeration, även din betalnings- och faktureringsinformation. Det jag vill är att jag ska logga in med mitt microsoft konto när jag loggar in som användare på min dator. Föräldramedgivande och Microsoft -barnkonton Titta på videor från Xbox-communityn om ditt konto Jag behöver hantera min prenumeration Så här ändrar du din Xbox-gamertag Så här ändrar du e-postadressen som hör till ditt Microsoft-konto Ta bort personuppgifter som är kopplade till din Xbox-profil och ditt Microsoft-konto Hitta Xbox.


Enkelt sammanfattat, ett konto du använder för att komma åt tjänster och produkter från Microsoft. Nu får du ange användarnamnet, det vill säga ditt lokala konto eller ditt Microsoft-konto. Skriv ditt lösenord och bekräfta med OK.


Microsoft konto logga in

Nästa gång du startar datorn loggas du in automatiskt. Windows vill helst att du loggar in med ett Microsoft-konto , men du har faktiskt möjlighet att välja ett lokalt konto som bara finns på den datorn istället. Fortnite är ett gratis multiplayerspel där du och dina vänner kan hoppa in i Battle Royale eller Fortnite Creative. Ladda ned gratis och ta del av all action. När du loggar in påStore och App Store för första gången kan du behöva ett kreditkort eller någon annan betalningsinformation för att hålla ditt konto skyddat.


Du kan inte logga in påStore och App Store med fler än ett Apple-ID åt gången eller uppdatera innehållet du köper med ett annat Apple-ID.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg