onsdag 14 februari 2018

Grattis texter 50 år

Grattis till härliga år Ungdom är ett fel som går över med tiden. Vi vill med detta telegram dig hylla nu när du femtio år skall fylla hoppas dagen fastnar i minnet för du är bara tjugofem år i sinnet! Lyckliga du som fylla får Skål för dina år.


Gratulationstext år – Text till kort. Man är aldrig för gammal för att bli yngre. Vid femtio är det dags att ge sig hän – innan allt annat ger sig av.

Når man är gammal knarrar det i kroppen på en och knäna knakar och tänderna ramlar ut. Vi på NordicWishes satt själv och klurade på vad vi kunde skriva som hälsning till vår kollega tillsammans med vår present. Grattis på födelsedagen – texter och citat Ibland drabbas man av idetorka när det kommer till något så enkelt som att skriva en födelsedagshälsning. Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden.


Roliga grattishälsningar – Text till kort. Behöver fina, roliga, kluriga texter att skriva på Grattis kort. Jag behöver lite hjälp. Kan ni hjälpa mej med några flera?

Inriktning: år dikt, år födelsedag dikt, dikt på. Klicka här för att läsa hela dikten Grattis på års dagen- en grattis dikt med hemlig. Må din dag bli fylld med lika mycket glädje som din vänskap har gett mig. Om man slog upp meningen av vänskap i ordboken, skulle ditt foto dyka upp.


Du har varit den bästa vän någon kan tänka sig. Hitta bilder med Grattis. Med låtsnuttar från de senaste åren , såklart! Det är inte åren i ditt liv som räknas, utan livet i dina år.


Gratis utskrivbara grattiskort. Perfekt både som sista-minuten-kort när du glömt kort till din present och som personligt kort när du vill skapa något unikt! Grattis på dagen, du bor på ett zoo, luktar som en ko och ser ut som en sådan när den vandrar i hagen. Hemligheten till att hålla sig ung är att leva ärligt, äta långsamt och ljuga om din ålder. Livet är väldigt kort, Så njut av varje ögonblick, Tappa inte självförtroendet.


Förhoppningsvis har du haft ett bra år. Att fira födelsedagar är sunt. Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst.


Om det finns något du drömmer om, må alla dina drömmar slå in, för du förtjänar allt.

En samling av olika textförslag för dig som gör kort för olika tillfällen. Kostnadsfritt för kommersiellt bruk. Sverige inte kan förstå Happy Birthday.


Vet inte hur det är nu, men förut fick man en notification för varje grattis på sin vägg. Här har vi samlat några av våra favoriter. De här årstalen och flera andra tal finner du här – års tal. Få förslag på mängder av års presenter! Talet – antingen det är färdigskrivet eller specialbeställt – kommer att bli ännu mer lyckat om du inte läser upp det, utan lär dig texten utantill.


Eventuellt kan du ha stolpar av talet på ett papper så att du inte hoppar över något när det är dags. Bättre förberedd än med ett tal från Taltips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg