tisdag 27 februari 2018

Galna klipp youtube

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Premium Loading. Skip trial month free. Roliga galna klipp Mohammad Rezai. This video is unavailable.


Vill du klippa andra, din partner eller dina barn, kan du hitta videos med professionella frisörer som delger sina bästa knep och visar hur de klipper sina kunder. Innan du ger dig på att klippa någon borde du alltid träna med en provdocka först. Galen kvinna på mcdonalds. Det viktigaste kriteriet är att man ska kunna se filmen om och om igen och bli glad varje gång. I alla TV-program som visar roliga hemvideor är det katter, hundar och andra djur som river ner flest skratt.


Här är fem klipp där katten har huvudrollen. En pappas galna basketkast. Här hittar du virala nyheter från Omtalat. Se de senaste trendande klippen från runt om på nätet här. Vanvettiga, glada, knäppa eller bara klantiga bilister fångade med bilkamera.


Random roliga klipp på , på djur och människor som kommer att underhålla er i över minuter Tips, hämta popcorn. Första klipp om honungsgrävling (varning för pop-ups, hittade inga andra uppladdare på ). Galna fiskar flyger in i båt. stjärnorna Alexander Hermansson och William Forslund bestämde sig för att äta orm när de var på besök I Vietnam. Men det blev inga stekta ormfiléer som.


Bli medlem hos Företagstidning. Genom att marknadsföra dig via vår sida når du ut till ett stort antal läsare. Vet inte om det redan finns en tråd för roliga och galna videoklipp. Internet är fullt av galna och intressanta. -stjärnan och makeup-artisten Camila Bravo från Philadelphia lyckas dock väldigt bra. I en video på Instagram delar hon med sig av sitt knep för att klippa luggen.


Galna klipp youtube

Innan ni säger att jag är galen : Jag har klippt min egen lugg forever. Jag älskar hur det blir när jag gör så här. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig. Alex honnold Följ med bergsklättraren Alex honnold i sin bestigning. Varning till er föräldrar.


Enligt har vi över jordklotet i år tillbringat fyra miljarder timmar på att titta på klipp - i månaden. Se hela listan här: 10. Felix Baumgartners superhopp från kilometers höjd.


Galna klipp youtube

Biebers video för låten Baby har visats över 6miljoner gånger. Justin Bieber – Baby featuring Ludacris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg