tisdag 6 februari 2018

Drunkna inte i dina känslor download

Min första reaktion var att kolla om det fanns några böcker skrivna på ämnet, för att jag gärna vill förstå mig själv och mitt ibland överdrivet känslostyrda beteende. Boken har st läsarrecensioner. Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok för sensitivt begåvade. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Den är skriven av två journalister som utgår mycket från sina egna erfarenheter.


Finns som pappersbok, ljudbok och mp3-bok.

Tundell och Salmson har gett ut ljudformaten. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Det är en bok om hur man utnyttjar sin lysande känslobegåvning och inte drunknar i den. Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen.


Så nu finns den här boken. En simskola för alla som riskerar att drunkna i känslohavet. För att du ska slippa göra våra misstag - du hittar säkert egna att.


Köp din Värmepump från Citcop och få lite mer.

HSP:Highly Sensitive PersonalitySensitivt begåvadSta. E-postadressen publiceras inte. Sådana är den här bokens författare. StarkSköra kallar de det. Scoutskjorta i 1 bomull, insvängd modell med lång ärm.


Påsydd hängare bak i nacken, dekorknappar. Skjortan levereras i en praktisk packpåse. Nästa dag känslig intill hudlöshetens gräns, en bräcklig skugga som helst vill dra täcket över huvudet. DRUNKNA INTE I DINA KÄNSLOR – EN ÖVERLEVNADSBOK FÖR SENSITIVT BEGÅVADE.


Författarna skriver utifrån egna erfarenheter och människor de haft att göra med i livet. Doris Dahlin är företagskonsult och författare. Många högkänsliga får höra att de inbillar sig, överdriver eller känner efter för mycket. Om diagnosen sensitivt begåva förklaringar kring den samt hur personer med den kan tänka och agera i vardagen.


En handbok skriven för människor med diagnosen sensitivt begåvad. HSP Highly Sensitive Personality Sensitivt beg. Men den har absolut inte blivit bortglömd.


Jag är nämligen en sådan person som jämt får höra att jag ska sluta vara så känslig, fastän det är det enda sätt jag kan vara på.

Därför har vi skrivit den. Den handlar om att hantera sitt liv när man varken är bara stark. Märk väl, personlighetstyp. Inte syndrom eller något liknande ADHD. Det sägs att av befolkningen är HSP i olika grad.


Läs gärna artikeln ovan och gör ett självtest här. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Alltså att man bär en styrka och skörhet på samma gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg