tisdag 30 maj 2017

Snöraka fiskars

Fynda bland vårt stora sortiment av Fiskars. Hitta det du är på jakt efter hos K-rauta. Köp enkelt och smidigt online eller besök någon av våra butiker. Leverans hem till dörren.


Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Missa inte poängen - bli medlem! Ta inte hela kostnaden direkt. Problem med transporten? Inga problem, vi hjälper till!


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Shoppa dina favoriter hos Ellos nu!


Snöraka fiskars

Hos Ellos hittar du allt inom mode. Nytt sortiment från Fiskars på Stylight! Tack vare att skaftet fortsätter ner genom bladet förstärks det avsevärt och håller upp till tre gånger längre än konventionellt utformade blad. I övrigt är skaftet tillverkat av aluminium och har greppytor av plast.


Då är detta den perfekta lösningen för dig. Med redskapet behövs ingen ytterligare insats med skyffel vilket gör det till en perfekt arbetskamrat för mindre gårdsytor och trappsteg. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Snöraka fiskars

Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. I vårt sortiment finns ett brett utbud av snöskyfflar från Fiskars och flera andra varumärken. Vi har ergonomiskt anpassade snöskyfflar med smarta grepp och snygg design bland annat aluminium och plast. En mycket lätt snöraka med både blad och skaft av aluminium. Greppytorna av plast gör skyffeln enklare (och inte lika kall) att greppa.


Passar bäst för ett snölager på upp till cm. Snösläde Fiskars SnowXpert Lätt och smidig snösläde för snöskottning av större ytor. Ergonomiskt vinklat sk.


Köpte Biltemas snöraka i plast förra året. Jag tog sats mot plogvallen jag hade fått mot uppfarten. Man får förutsätta att ett kvalitetsföretag som Fiskars har en bättre plast. Fiskars är ett av de ledande företagen i Sverige när det kommer till trädgårdsredskap och jobbar ständigt med att ta fram innovativa, unika och snygga produkter.


Hos Granngården hittar du alltid ett brett utbud av trädgårdsredskap som grensåg, sekatör, grensax och häcksax. Snöraka , fruktplockare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg