torsdag 11 maj 2017

Espressomaskin

Vit, röd eller limegrön? Välj din favoritfärg på tassimo. Exklusiva erbjudanden och förmåner. Gå med i familjen här, välkommen! Alltid låga priser och dagars öppet köp.


Se alla erbjudanden och köp nu! Individuella kaffelösningar för alla behov. Hyra eller köpa, valet är ditt! Hos Crema hittar du högklassiga espressomaskiner.


Sage, Nuova Simonelli, Ascaso, DeLonghi med flera. Oavsett vad du gillar bäst kan du jämföra och hitta din perfekta espressomaskin för hemmabruk hos oss. Vi har varianter från bland andra De’Longhi, Siemens och Smeg. Denna espressomaskin är mycket användarvänlig och displayen är enkel och intuitiv.


Du kan själv välja kaffetyper och knapparna och instruktionerna får full pott i testet. Maila oss gärna så tar vi hem den espressomaskin du är intresserad av! I vårt breda utbud av espressomaskiner hittar du garanterat någon som passar dina önskemål. Köp din espressomaskin direkt online eller beställ och hämta i din närmsta Lagershop.


Hur fungerar en espressomaskin ? De flesta espressomaskiner idag är antingen ångdrivna eller pumpdrivna. Pumpdrivna espressomaskiner är mer moderna och används främst av baristor i espressobarer. Men hur fungerar en espressomaskin ? Om du gärna dricker ditt kaffe med varm, skummad mjölk kan det vara värt att titta på en espressomaskin med inbyggt ångrör som gör det möjligt att skumma mjölken.


Espressomaskin

Du kan också välja en helautomatisk maskin som skummar mjölken åt dig. En tredje lösning är såklart att välja att köpa en helt separat mjölkskummare. Erbjudande: Ett riktigt bra paketpris från tyska ECM! ECM Synchronika espressomaskin samt ECM.


En bra espressomaskin ska lyckas frammana kaffe som är både gott och vackert. Creman (det lilla skummet som bildas i bryggningen) ska vara fluffig och “lagom” i färgen – inte för mörk och inte för ljus. Mjölkskummaren ska kunna leverera ett fluffigt och lent skum utan för stora bubblor, oavsett om den är inbyggd eller inte.


Rigtig Kaffe har stort urval av espressomaskiner, kaffekvarnar, kaffebönor och tillbehör. Hitta en espressomaskin från Siemens, Jura, Gaggia, DeLonghi osv. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom hushållsapparater.


Plus helautomatiska espressomaskin med en intuitiv display ger dig en smidig och helt unik kaffeupplevelse. Att hitta den bästa espressomaskinen är något som kan vara svårt då det finns en hel del modeller och märken på dagens marknad. Espressomaskin bäst i test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg