måndag 29 maj 2017

Mental otrohet

Vad är mental otrohet och mikrootrohet? Finns mental otrohet? Det där med mental otrohet är svårt. Jag vill så klart inte att min partner fantiserar om någon annan,. Det upplevs av många som en slags mental otrohet.


Mental otrohet

För hur det än är så skapar otrohet en misstillit som inte är lätt att leva med. Läs Eva Rusz chatt om otrohet. Kan det kallas för mental otrohet , min sambo är på knullkontakt sidan så gott som dagligen och mejlväxlar med kvinnor och tittar på deras sexvideos. Han säger att han älskar mig, vill att vi är tillsammans men rör mig sällan.


Enligt honom betyder inte dessa kvinnor något men ändå måste han fortsätta. Micro-cheating: Så kollar du om pojkvännen är mentalt otrogen. Var på konferens under några dagar i början av veckan och träffade en hel del nya människor.


Mental otrohet

En kärlek kan när den fångats mellan otrohet och brist på respekt för varandra förlåtas… Men den kommer inte tillåta och aldrig rättfärdiga det. Otrohet provoceras ofta fram. Det kan låta lite grymt, men otrohet orsakas inte av någon annan än dig själv i de fall då du frivilligt letar efter fel person.


Vi vill lyfta fram några av dem här så att du, om det skulle bli aktuellt, har mer information som hjälper dig att verkligen förstå situationen när din partner är otrogen. Men det är långt ifrån det enda problemet som ett par stöter på genom livet. Till synes obetydliga handlingar kan sakta men säkert förgifta kärleken i grunden.


En person som är rädd för att bli lämnad kan också dra sig för att knyta an till en partner, eftersom det innebär en risk. Inte alla kan ge förlåtelse, och alla personer förtjänar den inte. Oftast leder otrohet till förstörda förhållanden. Men hur bör man bäst reagera vid en otrohet ? Vad man anser om otrohet är individuellt och något man tillsammans får prata om och göra upp i förväg.


Det går inte att inte prata om det och sen komma och beskylla den andra för otrohet pga av ett sms, en kram eller en puss på kinden. Jag säger absolut inte att du är det jag beskriver! Undviker din pojkvän att nämna att han har flickvän? Vi är medvetna om att det gör ont när en partner har en affär med en annan person. De såg det som en sorts skyddsfaktor mot otrohet , att inte ha hemligheter för varann, och att dessutom genom att berätta direkt om den där laddningen som uppstått kunna ta udden av den, så att den snabbare skulle passera.


Mental otrohet

Det är en anledning att bryta upp i många fall. Jag tycker det är stort att älska så förbehållslöst att man unnar sin älskade att finna lyckan med någon annan. En del har blivit bedragna, andra har själva bedragit. Några lever med skuldkänslor för resten av livet, medan några tycker att otrohet är en praktisk lösning ifall man inte vill binda sig. Också personer som ansett sig ha en stark moral kan trilla dit.


Här berättar ett par och en kvinna om hur de blev lyckliga igen - på olika sätt. Gör pyskologens test och ta reda vilken väg som är rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg