onsdag 24 maj 2017

Hitta tillbaka till kärleken

Den här boken är till för dig som gjort allt för att få tillbaka din partner, men som känner att ingenting verkar fungera. Du har genomfört alla strategier du kan komma på, tydligt kommunicerat din kärlek och din vilja att förändras, men ingenting verkar gå din väg. När kärleken svajar kan det verka omöjligt att hitta en väg tillbaka.


Men det går att hjälpa relationen på traven och få kärleken att leva på nytt. Det är ju en chansning så klart, men det kanske är värt besväret, säger psykologen och parterapeuten Caroline Kraus.

Det går att hitta tillbaka till varandra. Det menar psykolog och författare Eva Rusz som med boken ”Bullshit! Människan är inte skapad för separation”, säger Eva.


Tiden kan man inte säga något generellt om, men om det en gång funnits kärlek och passion, så finns goda förutsättningar att hitta tillbaka till den. Om känslan däremot aldrig riktigt funnits, då kan det vara svårare. Hon har en bakgrund som artist och låtskrivare och kombinerar i dag intresset för människor med musiken bland annat genom föreläsningar i ord och ton.


Laila är mamma till tre barn.

Hon brinner för personligt växande, nära relationer och det som händer på insidan. Hon är Fixa kärlekens relationsexpert, och bloggar även på sajten. Kan vi hitta tillbaka till kärleken ? Men för att kunna göra det menar imagoförespråkare att vi måste vrida tillbaka klockan till vår egen barndom. Bara när vi har förstått vilka vi är, förstår vi vårt val av partner och först då kan vi hitta källan till våra äktenskapliga problem.


Börja med dig själv och hur du vill vara i en relation. Om du gör upp med dina rädslor, står upp för dina gränser och tar ansvar för din lycka blir det betydligt enklare både att hitta rätt partner och få en bra relation. Ta hjälp av familjerådgivare, antingen för att försöka hitta tillbaka till kärleken eller helt enkelt göra separationen och avslutet så bra och konstruktivt som möjligt. Livet är till för att levas, inte att härda ut av plikt och skuld. Alla har rätt att må bra och vara lyckliga.


Hur hittar man tillbaka till varandra eller är kärleken slu? Frågor, rådgivning eller filosofiska diskussioner? Tänd relationsgnistan igen Hjälp för par. Jag pratar gärna med dig!


Hitta tillbaka till kärleken - går det? Kärleken , upplevelserna, händelserna, relationerna och allt det jag varit med om finns som lager i mig.

Och även den jag var då, innan allt hände, finns som ett lager på löken och utgör en del av den människa jag är idag. Men jag vill inte hitta tillbaka till mig själv. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Denna semester har jag använt till att återfå energin tillbaka , för att hitta tillbaka till mig själv.


Att fokusera så mycket på förälskelse är ett ganska nytt sätt att se på kärlek , historiskt sett. Vi påverkas av den samtid vi lever i och tyvärr finns det lite av ett slit-och-släng-tänk även när det kommer till relationer. Philip Weiss träffar ibland par som säger att kärleken har dött.


Att få tillbaka en relation – be inte ditt ex om kärlek. Detta är ett av de vanligaste misstagen. Det är även det minst effektiva om du vill vinna tillbaka ditt ex.


Vi tror att om vi säger till honom hur mycket vi saknar honom eller att vi inte är något utan honom, kommer något klicka i hans hjärta och ge oss relationen tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg