onsdag 3 maj 2017

Hur vet man att det är rätt kärlek

När det handlar om äkta kärlek brukar de flesta släppa på spärrarna och våga visa sig sårbara – det känns helt enkelt som att det är värt att satsa allt på relationen. Du upplever trygghet Du uppfylls av en övertygelse om att relationen kommer att vara för evigt, det känns helt enkelt självklart att det ska vara ni. Här är guiden på hur man träffar kärleken och hur man vet att man hittat rätt.


När vi vet det bör vi ställa oss själva några viktiga frågor — och svara på dessa också. Du varken måste eller ska hålla ihop en relation till varje pris.

Men hur vet man om det är rätt beslut att gå skilda vägar? Med hjälp av psykologen Maria Farm och sajten Womansday. Avundsjuka kan vara ett problem och det är svårt att bli av med de,t men om killen du hänger med börjar bli bara lite avundsjuk för att du pratar om andra killar, måste du vara medveten om att han är rädd för att förlorar dig och han gillar dig men vet inte hur han ska hantera det. Har man varit kär så vet man hur det känns, punkt!


Grunden till en hälsosam relation är kärlek och alla förtjänar att vara kär i sin partner. När förälskelsen lägger sig så måste det finnas en djupare kärlek. Det är inte så att ni måste vara perfekta, men om ni verkligen är varandras ”livs stora kärlek ”, så försöker ni få förhållandet att fungera och reda ut konflikten.


Om ni dock ständigt bråkar med varandra utan att finna något sorts avslut på alla dispyter, var då försiktig, detta är tecken på att ert förhållande kanske inte håller i längden.

Ibland är det svårt att veta om man ska lita på. Det kan var ett känsligt ämne. Om man tex lever i en relation men inte är säker på att det man känner är kärlek. Jag lever i en relation som är bra, med en man som är snäll och vettig, inte slår mig, inte super, inte kränker eller på annat sätt gör mig illa. Han är min bäste vän och vi har kul ihop.


Så påverkar kärlek dig. När man blir förälskad är det lätt att bli helt hänförd av sin partner vilket får många till att dra slutsatsen att det är äkta kärlek de upplever. Albert Einstein College i New York har utfört en studie där de gjorde hjärnskanningar för att kunna se hur kärlek påverkar hjärnan. Det är egentligen omöjligt att ge råd och berätta hur man ska göra när det kommer till kärlek. Allt har ju en tendens att bli som det blir oavsett hur mycket man försöker styra.


Dessutom kan det till och med bli svårare ju mer man kämpar med det. Men det finns ändå massa tröst där ute som iallafall jag kan tycka är skönt att höra när det är svårt. Hur vet man att det är rätt ? Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s. Han älskar allt med dig, ditt leende, dina ögon och din söta röst.


Faktum är att den här mannen är upp över öronen kär i dig, men han är rädd för att erkänna det även för sig själv.

Han nämner inte andra kvinnor. Det verkar som att han har hittat det han letat efter och han behöver inte nämna andra kvinnor. När man dejtar är det lätt att någon har bråttom in i förhållandet, medan den andra vill ta det lugnt. Så här vet ni hur ni är redo.


En fråga som jag ofta stöter på är hur man vet att man är medial. Det finns dock inte bara ett sätt att upptäcka det på utan vi alla är olika och därför ser vår utveckling olika ut. En del är oerhört medvetna från det att de är barn om att de ser och hör saker, andra inte alls. Jag tyckte jag var värd något bättre, ville så förtvivlat gärna vara lycklig, få känna det där pirret, få och ge kärlek.


Det är svårt att säga hur man vet när det är slut. Jag höll på och velade i mitt hjärta hur mycket som helst, även efter det att jag sagt att jag ville skiljas. Jag förstår att det är svårt och det märks att du är rädd för vad han ska göra, hur han ska reagera, bara en sån sak… i ett sunt förhållande är man inte rädd för den andre. Polisanmälan utan bevis, ja, du har rätt i att det är onödigt, samla bevis istället.


Så vet du att det är dags att lämna relationen – tecken. Om vi kämpat tillräckligt för relationen? Relationscoachen och föreläsaren Michael Larsen talar om när det är dags att sätta punkt och istället blicka framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg