torsdag 25 maj 2017

Digilistan

Dessutom blir det musik från Yasin, Einár och the Weeknd. Veckans mest digitalt nedladdade, köpta och streamade låtar i Sverige som spelistor på bland annat Spotify. Statistiken sammanställs av Ifpi Sverige och presenteras även på Sveriges Radio Pkl 12:på Söndagar. Se musikvideos och lyssna gratis på låtarna på topplistan.


Digilistan

MISS LI - LEV NU DÖ SEN. TONES AND I - DANCE MONKEY. DigiListan i P- Sveriges Radio By PSveriges Radio. Listan baseras på de mest nedladdade låtarna varje vecka. Här är kan du lyssna på veckans Digilista via spotify.


Digitala spåret är för dig som läser sfi - svenska för invandrare. Här finns övningar och länkar till språksidor på Internet. You must to continue.


Digilistan

Veckans lista innehåller bland annat låtar från Miss Li, Tones and I, Einár, 1. Du måste logga in för att fortsätta. Ett av de mest kända radioprogrammen som spelas in i Norrköping, P3:s topplisteprogram Digilistan , kommer att flyttas till Göteborg. Under två veckor har ” Digilistan ” sänts utan färska uppgifter. Orsaken är en konflikt mellan företaget Apple och skivbolagens egen branschorganisation Ifpi, uppger Sveriges Radios ”Mitt i Musiken”. Nyheter om Digilistan från den svenska pressen.


Vi samlar nyheter om Digilistan från över 1svenska källor. Nu ändras underlaget för listan för att ge en bättre helhetsbild av musiklyssnandet i Sverige, som allt mer sker via strömmade musiktjänster. Digilistan är ett av P3:s populäraste program med nära en halv miljon lyssnare varje vecka.


Topplista från DK-DR Pdirektlänkad till Spotify. Nedan listas de mest spelade låtarna spelade från DK-DR Pdet senaste dygnet. Spellistan finns tillgänglig i Spotify och uppdateras dagligen med de senaste hitsen från DK-DR P3. Magnus Ugglas, 6 tolkning av “Jag och min far” är Svensktoppens mest populära låt någonsin. Det konstaterar en jury i omröstning om listans klassiker.


Jag blev väldigt förvåna säger Magnus Uggla. Lyssnarna har sagt sitt. Tillgängligt med en prenumeration på Apple Music. Digilistan är ett topplisteprogram i Pdär du hör låtarna som strömmats, laddats ner och köpts mest i Sveriges den senaste veckan, varvat med fakta om artisterna. Sveriges Radio tvingas sluta sända musikprogrammet Digilistan under sommaren eftersom man inte har tillgång till komplett försäljningsstatistik över de mest nedladdade låtarna.


Digilistan

Med start i söndags har Digilistan i Pgått över till att rapportera Sverigetopplistans singellista, istället för en lista baserad på underlag från Nielsen Soundscan. Mest nedladdat i Digilistan Digilistan produceras av Sveriges Radio Pmed de låtar som laddats ner mest till datorer, mobiler och andra mediespelare. Sverige tar silver – men vem är bäst och sämst på digitalisering inom EU?


Sverige fortsätter ligga på topp i EU:s rankning över medlemsländernas digitala. Se Elin Steens profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Elin har angett jobb i sin profil.


Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Elins kontakter och hitta jobb på liknande företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg