tisdag 2 maj 2017

Avsluta badoo prenumeration

Hitta en partner snabbt här. Badoo Premium är en prenumerationstjänst. Avsluta och starta om webbläsaren.


Inaktivera eventuella tillfälliga plugin-program, avsluta webbläsaren och starta den igen. Ange ditt lösenor scrolla ner till prenumerationer och välj Hantera. Om alternativet Ändra prenumerationen inte visas går det kanske inte att ändra prenumerationen för den appen.

From Mustard Pudu, Months ago, written in Plain Text. Om du säger upp en prenumeration under en provperiod kan du förlora åtkomsten till innehållet direkt. Processen för att säga upp prenumerationer skiljer sig något åt i Israel, Sydafrika och Turkiet.


Gå till Tjänster och prenumerationer. Om du inte ser din prenumeration kontrollerar du att du är inloggad med rätt Microsoft-konto för prenumerationen. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta med annulleringen. Hör gärna av dig till oss om du har idéer, frågor eller har upptäckt tekniska fel. Försök att vara så specifik som möjligt och kontrollera.


När du är inloggad på Badoo , gå till din profilsida och klicka på kugghjulsikonen Inställningar uppe till höger.

Bläddra ner en bit på sidan och klicka på rubriken Betalningsinställningar. Du har fortfarande åtkomst till ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap efter att du sagt upp en prenumeration. Om du sparade ditt arbete på din dator har du även fortsatt åtkomst till dessa filer på din enhet. Prenumerationen avslutas som tidigast vid den pågående avtalsperiodens slut.


Avtalsperioden framgår i din orderbekräftelse - läs gärna mer i våra prenumerationsvillkor. Det enklaste är att kontakta oss via telefon för att avsluta din prenumeration. Du kan bli uppmanad att logga in. Om du köpt din prenumeration hos oss, så säger du upp din prenumeration genom att kontakta oss under vardagar mellan 08. När du säger upp en prenumeration kan du fortfarande använda prenumerationen under den tid du har betalat för.


Om du till exempel köper en prenumeration på ett år den januari för USD och bestämmer dig för att säga upp prenumerationen den juli: Du har tillgång till prenumerationen fram till den december. Om du fortfarande har en aktiv prenumeration måste du börja med att avsluta automatisk förnyelse under Hantera min prenumeration högst upp på sidan. Radera ditt konto från sidan Mitt konto genom att klicka på din profilbild högst upp till höger på sidan och sedan på länken Hantera min prenumeration så att du kommer till sidan. Således rapporterar från Badoo.


Om du avslutar din prenumeration på Office 3Home eller Personal kan du fortsätta använda Office och eventuella tjänster som du prenumererar på till slutet av prenumerationsperioden. Efter prenumerationsperiodens slut kan du fortfarande öppna och skriva ut Office-dokument, men du kan inte redigera dem eller skapa nya. Gör något av följande beroende på vilken Norton- prenumeration du. Säger du upp prenumerationen senare är du med i ytterligare en månad och sedan avslutas din prenumeration automatiskt.


Naturligtvis betalas dina vinster ut så länge du prenumererar. Om du vill avsluta din prenumeration på Lotto med Joker så ber vi dig kontakta vår kundservice som är bemannad dygnet runt.

Hur avslutar jag min prenumeration ? Logga in på mina sidor. Där kan du utföra ändringar i din prenumeration. Jag kan kan inte logga in på Mina sidor?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg