fredag 5 maj 2017

Obut klot

Kvalitet är det magiska ordet hos Obut och allas gemensamma angelägenhet: Produktkvaliteten, som är resultatet av en avancerad teknologi, rigorösa och ständigt upprepade kontroller, engagemang från allas sida och en funktionell anpassning. Ett mellanhårt klot med ett mjukts klot egenskaper. Omtyckt av många skyttar, de flesta upplever att klotet har en hög carreaufaktor. Finns endast utan räffling.


Tekniska egenskaper Spana in våran klotguide här.

Yta: Karbonstål med en svart finish. OBUT RCC Obut RCC är tillverkat av ett helt nytt kolstål. Detta är ett stål specialtillverkat för just bouleklot. Den har anti-studs och slits väldigt långsamt. Bouleklot OBUT Match OBUT - Precisionssporter Bågskytte, Boule och Dart - Avsedda för tävlingsspel.


Sportartiklar, Sportkläder, Sportskor. Jag tror att kloten trivs lika bra med mig, som jag med dem.

Boulekloten älskar att ha en mjuk, kärleksfull och målinriktad hand omkring sig. För att de skall följa dig dit Du vill, behöver Du kunskap och färdighet. Klot 3-pack OBUT Match IT OBUT - Precisionssporter Bågskytte, Boule och Dart - Avsedda för tävlingsspel. Kloten är godkända av FIPJP.


Dessa klot har en ojämförlig förmåga att absorbera stötar särskilt mot mycket hårt underlag då man lobbar, plombar eller när man skjuter på järnet. Satinerad svart ytbeläggning avtar med tiden. Kolstål som kräver lätt, men regelbundet underhåll. Perfekta presenter till dem som vill prova spela boule. Allt för boule hittar du i Boulebarstore.


Vi har även en rad tillbehör som. ATX är det lyxigaste klotet på marknaden med sin precision i vikt beräknad med ±g och storlek beräknad att stämma med ± hundradels millimeter. Obut är en av världens största klottillverkare och vi har förmånen att saluföra deras världskända klot till extra förmånliga priser!


På lager finns Minior- Junior- Standard och Proffsklot i olika material samt tillbehör i form av. Magnetiska Lillar, Måttban Väskor, Magneter, Ringar osv. Passar för spel med till personer.

Två set om fyra klot i komposit medföljer. Vilken diameter du ska ha beror på din hand. När du håller klotet i handen ska tummen precis nudda pekfingrets översta led. Boccia kallas ibland för gräsbowling. Halvmjuka klot fungerar på alla underlag.


Bouleklot obut match SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! De bästa kloten De bästa kloten på marknaden är högkvalitativa med tillverkarnas exakta mätningar under tillverkningsprocessen. De är halvmjuka men beter sig som mjuka klot dvs stannar bra vid skott och minimal studs.


RCC (Rebond Contrôlé Carbone) bouleklot har konstruerats helt och hållet för modernt spel och prestanda. Extra hårt: uppför sig i spelet som ett mycket mjukt klot med en slitagenivå som kan jämföras med ett vanligt halvmjukt klot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg