torsdag 18 maj 2017

Seriöst förhållande

Oavsett vilken form ert förhållande har, om det är tillfälligt eller något för framtiden, bör du vara dig själv, visa transparens, och inte gömma dig och ta på dig masker. Om du verkligen söker ett långvarigt och seriöst förhållande (som medlemmarna på vår sida) så måste du ta dig an jakten på kärlek med detta i åtanke. Rätt attityd betyder allt: du har ansvar för ditt eget liv och du bestämmer vad för slags relation du är ute efter. Jag söker en riktig man och var är du riktiga man som kan bli mitt.


Hallå alla, här har ni en trevlig tjej som är över men under 4 som. Men hur vet man att man har hamnat i ett seriöst förhållande ?

Det finns tecken som du kan utgå ifrån. Hen talar om framtiden – och du är med i den. Det kan vara så enkelt som att personen har köpt en konsertbiljett till dig för ett halvår framåt.


Det visar att du är med i hens framtidsplaner och det är definitivt ett bra. Jag är ganska trött på att vara singel, jag är inte lastgammal men jag börjar närma mej 40. Visserligen känner jag mej yngre och det sägs jag ser yngre ut också, jag är väl ganska nöjd själv.


Jag är en snäll kille på år som vill träffa en söt. Ensam tjej vill nu träffa en kille och inleda ett seriöst förhållande , jag bor i Helsingborg och är år.

Jag har många vänner och dom är viktiga för mej. Om den du dejtar bryr sig mer om att vinna ett bråk än dina känslor är det ingen du vill ha i ditt liv. En partner ska bry sig mer om dig och ert förhållandet än om det egna egot.


Känner du igen din dejt? Det kan tyda på att den du dejtar inte är redo för ett seriöst förhållande. När man är sugen på ett förhållande är det bra att ta reda på om den man dejtar också är beredd att satsa. Gärna innan man träffas.


Hälsoliv har listat fem tecken på att din Tinderflört vill ha något seriöst. Funderar du på vad som gick fel i din förra relation? Söker du efter ett seriöst förhållande ? Vill du maxa dina chanser för att nästa förhållande.


Sammanfattningsvis – Migrationsverket gör en seriositetsprövning av ert förhållande. Förhållandets längd är en faktor som har betydelse för prövningen, min bedömning är dock att du och din flickvän kan visa på flera faktorer som talar för att ert förhållande skall bedömas som seriöst. Ni spenderar allt mer tid tillsammans.


När ni börjar dejta går ni på dejt, punkt slut, övrig tid sköter ni er själva på var sitt håll. Om flörten är värd att satsa på och få ett seriöst förhållande med? Kika på vår checklista – den kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Jag är inte enbart ute efter sex utan vill helst träffa någon för ett seriöst förhållande. Självklart så är ju sex något väldigt viktigt i ett förhållande men det är ju inte det enda som spelar roll. Du bör försöka vara ärlig mot dig själv om du ser röda flaggor tidigt på det visar att han inte är verkligen intresserad av att gå vidare med dig. Jag vill att du ska vara snäll, trevlig, social, kul.


Hur man vet om en kille verkligen vill ha ett seriöst förhållande. Du funderar på om det är ett dåligt förhållande. Ett sunt förhållande känns bra, så enkelt är det.


Det kanske låter hårt, men om du går runt och undrar om du är i ett dåligt förhållande så finns det antagligen grund för det. Försök inte begrava de här tankarna, red ut dem istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg