måndag 27 mars 2017

Stänga av spotify android

Observera att du inte kan stänga av Shuffle om du använder gratisvarianten av Spotify ( Spotify Free). Stäng av Shuffle i Spotify. Som sagt kan du inte stänga av Shuffle-funktionen med samma knapp du startar den med (högst upp på bilden nedanför).


Testa att stänga Spotify -appen på din enhet medan anslutningen upprättas. Bläddra till Spotify Free och klicka på AVBRYT PREMIUM. Fortsätt genom stegen till bekräftelsemeddelandet.

Din kontosida visar nu datumet då din plan kommer att ändras till Spotify Free. Du kan fortsätta använda Premium-funktioner tills dess. Hejsan, jag har nyligen fått ett problem med mitt Spotify.


Det e så att den stänger av sig ibland när den känner för det. Det bästa sättet att lyssna på musik med hjälp av Spotify musik streaming-tjänst är att använda app. App kan du lyssna på musik från Spotify , där allt du går. Den finns i alla stora mobila plattformar och operativsystem. Om du lyssnar på musik i desktop-versionen av Spotify kan du se vad vännerna lyssnar på just nu.


Men om du sätter på privat lyssning, så kan du lyssna till alla dina ”guilty pleasures” helt utan att någon kommer kunna se det – om du nu skulle bry dig om sådant.

Spotify har ju efter senaste uppdateringen fått spel-kontroller i notifikationsfältet. Där måste du väll stänga av appen själv? Finns ett kryss högst upp i notifikationen.


För mig funkar det att stänga av spotify så, men jag har ingen S4. Fick till en lösning fast inte helt optimal, enlig mig. Innan rundan så stänger man av alla appar som kan ge ljud och startar om mobilen. Fel lösenord säger den.


Av de dominerande mobilplattformarna IOS och Android är det kanske Android som är mest problemdrabbat, vilket bland annat beror på att det är ett väldigt fragmenterat system som inte alltid fungerar lika bra på alla de olika enheter från olika tillverkare som systemet körs på. A playlist featuring Elderbrook, HNNY, WHY? Spotify anger “oavbruten uppspelning” som en feature i betalversionen, precis som i gratisversionen på dator (som för övrigt nu även blir tillgänglig på Ipad och Android -surfplattor i stället för mobilversionen av gratistjänsten) ska spelas reklam mellan låtarna. Spotify is now available for your Android Wear smartwatch.


Varje gång jag startar datorn, med Win så autostartartar Spotify. Hittar ingen inställning i Spotify och har kört msconfig, Systemkonfiguration, och avmarkerat Spotify från autostartfliken men den är lika förbenat ikryssad nästa gång jag startar datorn. Hur stänger man av detta? I mapparna autostart hittar jag ingenting. Den som däremot önskar vakna till musik från Spotify får nöja sig med att välja bland ett fåtal program.


Vi har tittar närmare på tre av dessa i form av gratisappen Wakeify respektive betalapparna Spotilarm samt StreamClock. Jag har Spotify på datorn och tyvärr startar detta program automatiskt varje gång jag sätter på datorn vilket gör att det tar väldigt lång tid för datorn att. Guiden visar hur du stänger av automatisk uppstart av Spotify.

Ta bort programmet spotify är samma som att ta bort alla andra vanliga program men användaren bör kontrollera att de processer som har nämnts i den senare delen av denna tutorial följs inte bara men de också tillämpas på bästa sätt se till att användaren får det bästa resultatet. De där med hur man stänger av en app, fungerar så olika på Android. Beroende på vilket märke och vilken version av Android som man har och vilken app de gäller.


Så enklast om någon har problem med de. När du stänger av appar manuellt lägger du inte bara tid på något som du inte behöver men du tar även bort data om appar som gör att det tar längre tid att öppna apparna när du senare återvänder till dem. Att stänga appar manuellt kan dock vara användbart i vissa situationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg