fredag 31 mars 2017

Pull up stång utomhus

I lager, snabb leverans! Multifunktionellt träningsredskap. Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter. Många pull-up stångar till låga priser.


I vår webbshop hittar du alltid något som passer.

Köp Pull Up Stång hos Gymgrossisten. Vi har ett stort utbud. Det perfekta redskapet för effektiv träning av överkroppen! Med pull up - stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen.


Stången kan även användas för att stretcha ryggen samt som fotstöd vid situps. För att hitta den bästa pull up stången på marknaden började vi gå igenom alla butikers utbud. De fem mest intressanta modellerna valdes ut och slutligen utsågs en vinnande chinsstång.


Pull up - stång för smidig hemmaträning. Med Kayobas pull up - stång kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen.

För att utöka användbarheten planerar jag även att sätta något mindre ”trappsteg” mot nedre delen av ena stolpen, så att man kan kliva upp på det för att nå stången. Se till att handflatorna är vända från dig. Låt benen hänga fritt ner och starta med helt raka armar. Dra dig upp med hjälp av armar och rygg tills hakan är ovanför stången.


Sänk dig ner tills du är helt utsträckt i armarna. Tekniktips Detta var själva rörelsen. Om du vill träna utomhus eller inne, så är det bra om träningsutrustningen går att gömma undan. Samtidigt har priset en viss betydelse för valet av träningsprylar. Det är några av de faktorer du bör tänka på när du ska köpa en pull up - stång.


Snygg Skänk i vitt med fyra lådor och två dörrar, klarglas. Ett hyllplan bakom dörrarna Bredd 140x Djup 45x Höjd 80cm Material: Massivt pinjeträ och mdf. Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Tänk på att välja en modell som är anpassad för din vikt och med rätt längd så att den passar.


Det är viktigt att säkra chinstången ordentligt i väggen eller karmen. Handla enkelt träningsutrustning såsom hantlar, vikter, gummiban skivstänger och kettlebells online. Fri frakt till butik - 3dagar öppet köp! Den här pull up -stationen kombineras med en stege.


Det finns flera olika sorters chinsstänger.

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika stänger så att du ska kunna hitta en chinsstång som passar just dig! För att utföra högintensiva crosstraining-övningar inomhus eller utomhus : WO EMOM, AMRAP, FOR TIME osv. Dynamax pull up - stång är ett oumbärligt redskap för träningspass av WOD-typ. XXL-storlek för att kunna göra både vanliga och dynamiska pull ups. Du har inaktiverat JavaScript i din webbläsare.


Tyvärr fungerar vår butik inte utan JavaScript. Jag hade tänkt bygga en egen pull up bar i trädgården men undrar följande: Om jag tänker mig att jag ska använda två trästolpar (95x95mm), ska jag använda mig av jordankare för att fästa de eller kan jag använda mig av impregnerade trästolpar som jag gjuter fast? Vad kommer att bli stadigast, vad skulle ni ha gjort? Under vår, sommar och höst kan du träna utomhus på de olika utegymmen som dykt upp runt om i landet. En annan fördel är också att du slipper vänta på maskinerna på gymmet, det ända du behöver är ett golv, en vägg och en pull up stång.


Det är vad man på engelska brukar kalla för pull - up. Att dra sig upp med handflatorna mot sig har snudd på ännu fler namn, så för att undvika missförstånd kan vi kalla det för ”omvända chins” eller ”supinerade chins” här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg