torsdag 2 mars 2017

Koh lanta stränder

Fantastiska Erbjudanden i Koh Lanta. Lågpriser på hotell i Koh Lanta. De söndra stränderna efter har en alltmer avslappnad miljö. Jag fick höra att stränderna på Koh Lanta blir finare ju längre söder ut du åker och det stämmer verkligen.


Stränder på Koh Lanta. Stranden är 7meter lång.

Här ligger några bungalows och naturligtvis finns det ställen att äta på. Som på alla ställen på södra Koh Lanta behöver man verkligen inte oroa sig för att det ska vara trångt på stranden. Othaian Koh Lanta National Park Beach. På den södra änden av Koh Lanta ligger nationalparken.


Koh Lanta har en del fina stränder även om inte alla är lika välbesökta. Vi har skrivit lite kort om varje strand på Koh Lanta Yai så att ni ska få en liten uppfattning om varje strand. Som namnet antyder är detta den längsta stranden på Koh Lanta. En lite mer avskild strand som passar bra som dagsutflykt.


Long Beach är nästan kilometer lång.

För att komma hit kan du antingen hyra moped eller åka. Lär dig allt om ön Ko Lanta i sördra Thailand. Se filmer från stränder och flygbilder, Hår kan du boka hotell och resorter till bästa pris.


Har hört att det ska vara SÅ BRA på Koh lanta så när vi (två vuxna och två åringar) åker till thailand i februari så har vi tänkt att stanna en vecka där. Har läst en massa på olika forum om hotell och stränder men känner mig ändå rätt osäker på vart vi ska bo. Vissa stränder verkar vara djupa a. Klong Dao Beach är den första stranden på Koh Lanta som fick turisterna att komma till ön. Kanske beror det på att den belägen närmast Ban Saladan, alltså den lilla staden dit båtarna anländer från Krabi och Phi Phi öarna. Upptäck Koh Lanta med Apollo.


Vi erbjuder en härlig semester till lågt pris. Semesterkortet, läs mer här. Hitta billigaste resan till solen. Har du frågor kring din resa? Boka din resa online idag!


Kontakta oss på mejl eller telefon. Se vårt breda utbud här! Alla stränder i Koh Lanta är på västkusten – perfekt för att titta på solnedgången.


Inte ens under högsäsong är det trångt, vilket kan komma som en trevlig överraskning när man kommer från de mycket livligare stränderna i Ao Nang, Ko Phi Phi eller Phuket.

Längs stranden finns det också bungalows, hotell och restauranger. När du hyr en moped på Koh Lanta så får du friheten och möjligheten att utforska ön i ditt eget tempo. Det är ett bra och roligt sätt att utforska alla stränder som ligger längs med öns kustlinje.


Koh Samui försvann då de hade massiva översvämningar och flygen var dyra. Koh Samet, Mae Phim och Rayong har vi tröttnat på och Samet känns väldigt trångt. Hua Hin levererar inte när det gäller stränder.


Så började vi snegla på Koh Lanta , jag hörde mig för med Annika och lusläste forum om ön. De finaste stränderna ligger vid Koh Lantas västra kust och det är också där du hittar våra hotell, vid fyra olika stränder längs en sträcka av ungefär kilometer. Ju längre söderut du kommer, desto lugnare blir tempot. Vi önskar er en lycklig semester på Koh Rice paper balloons Rice paper balloons. På stranden säjer dom ofta dessa.


Pris cirka 2baht beroende på storlek och mönster. Normalt så används dessa till det Thailändska nyåret. Ris varmlufts ballongerna är mycket fina när dom stiger upp not himelen.


Väljer man istället att svänga höger kommer man till de sydligaste stränderna och först ut är Klong Nin Beach som i söder övergår i Klong Hin Beach. Klong Nin Beach är en vacker, relativt lång strand med en avslappnad stämning omgiven av vacker natur, tropiska regnskog. Men oavsett vad man tycker om det så finns stränderna där, lika storslagna, och med lika fantastiska solnedgångar som alltid. En tumregel som stämmer någorlunda väl är också att ju längre söderut på Koh Lanta , desto lugnare.


Så ha koll på kartan vid bokning och se till att hamna på en strand som passar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg