fredag 3 mars 2017

Kokbok för män som tror att inte kan laga mat

Vi har inspirationen till julmat och glöggmingel - här hittar du kokböckerna! Visst kan män laga mat , Åtminstone sedan de läst kokbok för män , Det är kokboken som ger alla nybörjare chansen att lära matlagningskonstens grunder. Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips.


Du kan också följa medlemmar som matchar din boksmak och få tips utifrån deras listor, betyg och recensioner.

Tror du att du inte kan laga mat ? Med hjälp av den här kokboken kommer du garanterat att lyckas. Den innehåller femtio härliga rätter som gör både dig och din omgivning lyckliga. Arbetsnamnet på den här boken var Kokboken för dig som inte kan laga mat - och det är precis vad det är. Superenkla recept på galet god mat. Lätta recept som alla kan klara, stora som små.


Boken vänder sig både till den som inte kan läsa så bra än och till den som nästan aldrig bakat eller lagat mat. Med denna bok till hjälp i köket blir det enkelt att lyckas!

Roliga, tydliga teckningar och kortfattade texter visar steg för steg hur man gör för att kunna baka och laga mat hur lätt som helst. Köp billiga böcker om Kokböcker i Adlibris Bokhandel. Vi har en helt ny idé för nästa bok som vi tror på men det är fortfarande lite hemligt. Det kommer mer om det i höst men vi väntar lite med att gå ut med det så att deltagarna väljer att arbeta med kokboken för att det är roligt att jobba med maten först och främst.


Så kommer det som en bonus sedan. Maja älskar matlagning och vill fortstätta att inspirera och lära fler barn hur man lyckas i köket. Här finns både enklare och svårare rätter att laga. Maja berättar steg för steg hur man ska gå till väga och delar med sig av sina bästa tips.


Kokboken är skriven med tanke på livspusslande barnfamiljer som önskar sig mer tid och mindre kaos, men fungerar för alla som inte har tid eller lust att laga mat varje dag. Vi har timmar att hushålla me och enda sättet är att se till att måsten tar så kort tid som möjligt, så att det blir tid över till det man vill. För oss så är matlagning snarare att nöta på, lära sig grunderna och verkligen laga – och servera – den mat man klarar av och behärskar. Vi tänkte här gå igenom några enkla recept som man bör ha i sitt bakhuvud en regnig dag då fantasin tryter och hungern knackar på.


På ganska många olika sätt faktiskt, dels är det en grönsaksbaserad kokbok som förespråkar att laga i säsong, det finns också flera recept där man lagar nya rätter med rester för att minska mängden mat man slänger, såväl som tankar om ett hållbart utrustat kök. För att laga rätterna i boken behöver du inte ha någon som helst förkunskap inom matlagning. Det är inte så svårt att laga mat om man bara har en kokbok som inte är svår att köpa sig eller låna på biblioteket ett slag.


Sedan skriver man av ingredienserna, och sparar recept från kokboken , går till affären och inhandlar maten som man sedan följer kokboken för att laga.

Matglad är ett projekt som använder ny teknik för att inspirera och hjälpa personer med lindriga till måttliga intellektuella funktionshinder att planera och laga mat. Jag tänker att appen även är en grym första kokbok för barn som vill börja lära sig laga mat. Mycket bra info om att torka mat själv. Få men användbara recept som utgår ifrån att man torkar själv. En bra bok för fjällvandrare.


Skulle gärna se en uppdatering av denna 20år gamla upplaga! En liten och naggande god bok som rekommenderas! Kokbok för friluftskockar av Fredrik Hjelmstedt och Jonas Sundvall. Lärde inte mig själv att laga mat förrän jag flyttade hemifrån. Avseende ny sajt – förstår precis flytten och är man så framgångsrik att man kan få betalt för det tycker jag absolut att man ska använda sig av det.


Jag håller dock med de läsare som skriver om att hela inläggen inte syns i feeds. Jag kan inte tänka mig något viktigare, eller roligare, än att lära barn att laga mat. Nya Första Kokboken är större, godare och nyttigare.


Fler fisk- och grönsaksrecept, fler mellanmålsrecept, register för laktosintoleranta, glutenallergiker eller vegetarianer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg