fredag 24 mars 2017

Antennspröt

Antennspröt stål svart cm. Produkten har utgått Ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop.


Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Alltid supersnabba leveranser!

Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Här hittar du allt du behöver för att se på TV hemma, i stugan eller i husvagnen – från parabolantenner och UHF-antenner till antennförstärkare, kablar och. Visar produkter med början från av totalt fördelat på 1. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Swedish Radio Supply är en leverantör av komradio. Vi är generalagent för Icom och leverantör för Sepura, Peplink, Procom, DAMM och Peltor.


Ger god effekt vid användning tillsammans med tex. Shakespeare Raider antenn.

Produkten ingår i ”VHF ANTENN 48CM RAIDER” och säljs separat utan kabel. MHz, svart glasfiberspröt (8mm ø) med justerbar topp av messing under svart gummihatt, kromad fjäder. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Cobra Highflexantenn Förlänger räkvidden upp till. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats.


Hittar du inte delen du söker? Bara de mest populära delarna ligger ute på nätet. Ring oss så får du pris och leveranstid på exakt den delen du söker. Mitt antennspröt ser lite visset ut längst ner.


Det har blivit sprickor och ser allmänt dåligt ut där det är som tjockast vid infästningen. Tog kontakt med lokala Toyotanasaren som vill 428:- för ett nytt spröt! Går det att få tag på ett billigare spröt hos Mekkonomen eller Autoexperten eller hos nån annan till vettigare pris? Fästhålets diameter: mm. Vi säljer tekniska säkerhetsprodukter som explosionsskyddat materiel, nödbelysning, fordonstillbehör och komradiotillbehör.


Bakparti med orginalkvalitet. Välj kapning vid beställning.

SAAB byta antennspröt 9-3SAAB. Måste kompletteras med antennfot med kabel för komplett installation. Här kan ni läsa om våra produkters funktioner och tekniker. Det fanns st korta antennspröt i lager, Kr med frakt och adapter för Manslutning!


PM med namn adress och telefon nummer! Jag köpte en komplett begagnad antenn med nytt spröt för £på Spares Day förra året eftersom min anten hade ett rensat kugghjul i växeln, klart att föredra då resultatet är så mycket snyggare än att montera en eftermarknadsantenn. Hej jag undrar vart man kan köpa långa antennspröt som är längre än meter? En del har ju jättelånga, vart har ni köpt dom? Hos oss hittar du allting som du behöver till bilen, vi har allt från bilstereotill dragkrokar.


Snabba leveranser Lägg din beställning redan idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg