onsdag 29 mars 2017

Kbt parterapi stockholm

Vi kombinerar psykoterapi och andra terapiformer för bästa resultat för just dig. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Läs mer om mig, Cecilia Magnander, som driver KBT -Terapi Stockholm här. Min verksamhet omfattar inom ramen för KBT -Terapi även andra terapiformer som parterapi samt karriär- och livscoaching i Stockholm.

Då kan parterapi istället fungera som ett verktyg för att avsluta relationen på ett sätt som möjliggör en fungerande relationen efter separationen. En privat mottagning i centrala Stockholm. Parterapi och familjerådgivning. För år sedan blev jag klar med min utbildning.


Vid parterapi inleder vi en kartläggning tillsammans. Vi formulerar en problembeskrivning som diskuteras gemensamt med paret och som sedan ligger till grund för överenskommelse om fokus, innehåll och målsättning för parterapin. Vi är Stockholms KBT Specialister inom kognitiv beteendeterapi Med psykologisk spetskompetens ger vi individer och organisationer möjlighet att utvecklas genom att förändra beteenden och gå i riktning mot värderade mål.


Vi finns på Artillerigatan på Östermalm i Stockholm.

Lämna ett meddelande - vi ringer alltid tillbaka så snart vi kan! Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i kognitiva och beteendeinriktade terapier. Mitt intresse för psykoterapi, diagnostik och psykologiska frågeställningar i arbetslivet har löpt som en röd tråd genom mitt yrkesliv. I olika skeden i livet stöter de flesta par på situationer som kan hota den gemensamma relationen. Det kan handla om dålig kommunikation, utebliven närhet och lust, svartsjuka, otrohet eller olika åsikter kring barnuppfostran, ekonomi, fördelning av praktiska sysslor eller kring prioriteringar i livet.


Drabbad du av dålig självkänsla eller alkoholberoende? Vi erbjuder KBT terapi, livscoach och parterapi i Stockholm. Kbt psykolog Karin Holm. Gedigen kompetens i personlig inramning. Erbjuder terapi, parterapi , coaching, föräldrastöd och företagstjänster.


Problem av något slag uppstår förr eller senare i olika grad i alla relationer. Det som ofta skiljer de par som söker parterapi från de som inte gör det är bland annat det sätt man hanterar problemen på, samt de generella negativa beteendemönster som detta med tiden leder till. Boende i hela Stockholms län kan vända sig till oss, och vi finns tillgängliga även kvällstid och under helger. Terapin ger ökad förståelse för varför mönster upprepar sig och nycklar till lösningar. SAMTALSTERAPI I STOCKHOLM – PSYKOTERAPI MED INRIKTNING PÅ KBT – VÄLKOMMEN TILL JAN GERSCHWIND!


Vår arbetsmetod är kognitiv beteendeterapi ( KBT , IBCT). Sexologisk samtalsmottagning och kognitiv parterapi Götgatan 7 Stockholm Sex- och parterapi utifrån anknytningsmönster och KBT. Därefter påbörjas förändringsarbetet.

Välkommen att kontakta oss och boka tid! KBT terapi stockholm kbt -samtalsterapi kbt -behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg