onsdag 15 mars 2017

Peruansk restaurang hökarängen

Här serveras råvaror i toppklass av en ägare som tar ut svängarna och verkligen sätter sin egen smak på restaurangen. Det höjdes många ögonbryn när Franjo Pravdic öppnade en cevicheria i Hökarängen. Vem skulle åka så långt för att äta peruansk , rå fisk?


Den bästa peruanska maten i StockholSe 4omdömen från TripAdvisor-resenärer om peruanska restauranger i Stockholm. Restauranger i närheten av Stationen Hökarängen på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Stationen. Lokalen på Hökarängsplan, där Franjo Pravdic tidigare drev en peruansk cevicheria, har stått tom sedan i oktober.

Länge har det ryktats om att en libanesisk restaurang ska öppna i lokalen, hittills med ett hemligt öppningsdatum. Nu, efter månader av ombyggnation och renovering är det dags för restaurangen att välkomna kunderna. Främst lagas den populära fiskrätten Ceviche i en uppsjö av olika utföranden. Restaurangen har fått ett flertal priser för sin mat och har ofta fullt hus.


Peruansk restaurang på Södermalm i Stockholm. Checa ligger på Ringvägen 14 Stockholm. På menyn finns Ceviche, Pisco Sour mm. Mat med ingredienser från Peru.

På Chicha kan man njuta av vår tolkning av peruansk mat med nordiska influenser. Vi jobbar med närproducerade råvaror och ett peruanskt koncept. Med vår passion och erfarenhet ämnar vi att skapa en matupplevelse som hämtar inspiration från båda köken och bjuder på en ny erfarenhet full av nya smaker, dofter och exotiska detaljer.


Familjedriven kvarterskrog i Hökarängen med inriktning på italienska pizzor och mat från det italienska köket. Under lunch serveras även svensk. Min mat har lockat folk till Hökarängen från första stun säger han och pekar på alla de plaketter som krogtidningen White guide har gett honom genom åren. Nu är det dags för något nytt, att göra något ännu bättre.


The Parlour restaurang och cocktailbar är skapad av kärlek i en unik miljö med det bästa av de peruanska och japanska köket i hjärtat på Avenyn Göteborg. Här hittar du alla restauranger nära Hökarängen T-bana. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Hitta bra peruanska restauranger i Stockholm och få upp till rabatt!


Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Häng med på en kulinarisk utsvävning bland hundratals chilisorter, majs i allsköns färger, syrliga drinkar och lär dig mer om landets traditionella specialiteter från Stilla havet, Anderna och Amazonas. Reviews Definitivamente vuelvo por el menú. Hit, det är till en ljus lokal på Hökarängsplan med rödvitrutiga dukar på borden. En lite enklare restaurang där huvudnumret är fisk, och i vissa fall skaldjur, som snabbmarineras i en citrus- och chililag.


Cevicheria aji y ajo är, som namnet anger, en cevicheria.

Ceviche är Perus nationalrätt, och den vinner mark i Stockholm. Mysig restaurang i Stockholms söderort med fräsch och god mat från Mellanöstern. Alltid färska råvaror och generösa portioner.


Tumi restaurang serverade sin chevice som förrätt, samt att de hade en mix av traditionella rätter, gatumat, coctailen Pisco Sour samt egna tolkningar av det peruanska köket. Tumi upp portarna på Södermalm i Nils Emils gamla lokaler på Folkkungagatan. Beröm östes över denna restaurang och maten var exceptionellt god.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg