onsdag 22 mars 2017

Förhållande med stor åldersskillnad

Förhållande med stor åldersskillnad

Men visst finns det ändå sådant som riskerar att bli problematiskt i relationen om åldersskillnaden är stor. Mycket kan visserligen uppstå i vilket förhållande som helst, men risken är möjligen större. Hur stor åldersskillnad är egentligen ”okej” i ett förhållande ? Den kan räkna ut både hur ung och hur gammal din partner max bör vara i relation till din. American Sniper-stjärnan (40) gjorde slut med sin 23-åriga flickvän Suki Waterhouse efter ett två år långt förhållande , skrev People magazine.


De citerade en källa som hävdade att paret gjorde slut innan Oscarsgalan i januari, men gick på galan tillsammans. Här är andra par med stor åldersskillnad. Konkurrensen med andra yngre kvinnor kan bli till kronisk eller patologisk svartsjuka till exempel.


Detta kommer leda till diskussioner, scener mitt på gatan, missförstånd etc. Man måste även analysera anledningen till ett förhållande med en sådan stor åldersskillnad. Idag lever vi dock i ett mer jämställt samhälle vilket självklart även påverkar våra relationer. Men hur har det påverkat hur vi ser på åldersskillnad ? Tillsammans har Sanna Lundell och Mikael Persbrandt barnen Igor, Lo och Fox.


Bumsanrina wrote:Vad anser ni om stor åldersskillnad i ett förhållande ? Jag lever själv i ett förhållande med stor åldersskillnad och hittills har ingen som vet om det haft något att invända, i alla fall inte som jag har fått reda på. Bara några veckor efter att Herman Lindqvist, 7 meddelade att han och exfrun Birgitta Lindqvist, 6 valt att gå skilda vägar efter års äktenskap dök han upp med en ny kvinna vid sin sida: år yngre Liliana Komorowska Ahme 53. Vi har bara varit med varandra i ett år, så det är kanske för tidigt att säga hur det fungerar efter en längre tid. Men än så länge går det bra, vi bråkar nog aldrig, och den största skillnaden som har med åldern att göra är att vi retar varandra för exempelvis tv-program eler barnserier som den andra aldrig sett.


Vad kan de där två ha gemensamt egentligen? Så brukar det låta bland elaka tungor när två personer med många år emellan sig inleder ett förhållande. Men spelar åldern verkligen någon roll? Förhållandet höll dock inte länge.


Förhållande med stor åldersskillnad

Just nu vill Kourtney bara ha kul, hon har massor av energi och tror inte att en kille i hennes egen ålder skulle orka med hennes tempo, sa en av Kourtneys vänner till Hollywoodlife. Kourtney är inte ensam i kändisvärlden om att leva i en relation med rejäl åldersskillnad. Här nedan ser du par som har en stor åldersskillnad. Stor åldersskillnad i förhållanden har bara betydelse om du lägger vikt vid det.


Så vi har nu kommit fram till slutsatsen att kärlek bara har en ålder om du ger den det och om du låter dig själv guidas av dina fördomar och uppfattningar – som inte är sanna. Det finns något indignationen över arrangemanget emanerar med all sannolikhet ur den äldre mannens komplex över dessa sakernas förhållande ,. Kärlek trots åldersskillnad. Andra med stor åldersskillnad Finns det några andra här med ca års åldersskillnad i förhållandet?


Jag är och min man är 56. Mognad har inte med ålder att göra. Vi blir alla mogna i olika åldrar.


En ung person kan vara betydligt mer mogen och redo för vuxenlivet än sina jämngamla kompisar och kanske därför trivs bättre i en relation med någon som är äldre. Läs även bevis på att du är i ett förhållande med äkta kärlek. Jag brukade tycka att det var viktigt det här med att det inte skulle vara alltför stor åldersskillnad i ett förhållande , men det var innan jag träffade mannen som jag börjar bli smått förälskad i nu.


Men det är många varningsklockor som ringer eftersom han är mer än dubbelt så gammal som jag är (jag är 2 han 46).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg