fredag 24 mars 2017

Bästa pc spelen 2016

Stort utbud av PC till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Superhyllade indiepärlan Inside är ett spel som ingen bör missa. Här får vi ett lika oförglömligt som dystert äventyr, och en välskriven berättelse helt utan någon skriven dialog. Inside bygger vidare på det lyckade Limbo, och gör det med bravur.


Pris: Från 1kronor hos.

Enligt jämförelsesajten Opencritic slåss tre spel i toppen och med bara decimalskillnad ståtar Overwatch , Blizzards första nya värld sedan förra årtusendet, överst på prispallen. Då är det äntligen dags för huvudkategorin, Ze Grand Finale! Vi har gått igenom hundratals av de bästa PC - spelen och samlat ihop de bästa titlarna, som du borde börja spela redan idag. Det är ingen som dömer här.


Igår kunde vi rapportera om vilka spel som plockade hem årets Steam Awards. Nu har tjänsten också gått ut med information om de topp 1spelen som sålt bäst under det gångna året. De bästa pc - spelen genom tiderna.


Vilka är tidernas bästa pc - spel , alla kategorier? Mlistar sina favoriter.

PC för Alla Sveriges största och mest lästa datortidning. Smartworld Din guide till det smarta hemmet. TechWorld För it-avdelningar, it-chefer och it-proffs. Topp1Sveriges bästa sajter och nättjänster. Vilket spel som är bäst beror på vem du frågar, så det bästa är att testa båda för säkerhets skull.


Blizzard vill naturligtvis också ha ett ord med i laget. Sålunda har speljätten lanserat Heroes of the Storm, ett något mer lättillgängligt spel jämfört med Dota och League of Legends. Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och spelbloggar.


De bästa spelen hittills i år! Här på PC Gamer betraktar vi betygsgränsen procent med vördnad. I alla fall brukade jag göra det när jag som liten parvel hetsbläddrade genom det senaste numret som pappa hade köpt under sina lastbilsresor till Sverige (till Sverige!).


Därför vill vi, precis som i fjol, ta tillfället i akt och blicka tillbaka på första halvlek, genom att lista de bästa spelen året har erbjudit hittills. I en stor omröstning lät vi sedan er läsare utse era favoritspel för det gångna halvåret. Här är de hittills bästa spelen i år, enligt FZ:as läsare.


Att spela spel är roligt. Publicerad i: Huvudartikel, Missa inte, Nyheter. Eftersom marknaden för VR växer allt snabbare, kan du förvänta dig att se nya titlar ersätta de gamla som de bästa VR- spelen på marknaden.


Se därför till att gå tillbaka till den här artikeln, för att se vart de hamnar bland våra favoriter.

PC före AC då det känns mer komplett som bilspel. PC ser lite barnsligare ut än AC men enligt mig är det bättre när man tänker på hur bilarna är gjorda i spelet där de e hela bilar så att säga med hjulupphängning som verkligen sitter mellan karossen å hjulen. Några spel levererade inte alls upp till hypen, medan andra överträffade även de högst ställda förväntningarna (inte minst årets bästa spel …).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg